Μιχαΐλοβιτς: «Υπάρχει χάος με το VAR και κανείς δεν το καταλαβαίνει»

Μιχαΐλοβιτς: «Υπάρχει χάος με το VAR και κανείς δεν το καταλαβαίνει»
Photo Credits: INTIME

Η Μπολόνια πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Κάλιαρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπολόνια πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Κάλιαρι, όμως ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς τα έβαλε με την διαιτησία και τη χρήση του VAR.

Σε ένα χορταστικό από θέαμα και γκολ παιχνίδι η Μπολόνια πήρε την πολυπόθητη νίκη και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός των «Ροσομπλού», Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μετά το τέλος του ματς ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος για την διαιτησία του παιχνιδιού και για την χρήση του VAR στα ιταλικά γήπεδα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο VAR ακυρώνει γκολ εναντίον μας. Γίνεται φάουλ στον Παλάσιο, κλέβουν την μπάλα οι αντίπαλοι και σκοράρουν και κανείς δεν λέει τίποτα. Θέλω απλώς να μάθω ποιοι είναι οι καταραμένοι κανόνες και γιατί ο VAR παρεμβαίνει μερικές φορές και σε άλλες κρίσιμες φάσεις δεν το κάνει. Υπάρχει χάος αυτή τη στιγμή και κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ο VAR παρεμβαίνει όταν δεν πρέπει και όταν δεν παρεμβαίνει υπάρχει φάουλ», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X