Αρδίζογλου: «Αυτός που έδιωξε τον γιο μου από την ΑΕΚ του έδινα κάποτε την μπάλα να βάζει γκολ»

Αρδίζογλου: «Αυτός που έδιωξε τον γιο μου από την ΑΕΚ του έδινα κάποτε την μπάλα να βάζει γκολ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Χρήστος Αρδίζογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Αρδίζογλου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 βγάζοντας πικρία για την αποπομπή του γιού του, Μάριου, πριν λίγα χρόνια από τις ακαδημίες της ΑΕΚ «φωτογραφίζοντας» ως υπεύθυνο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Διώξανε τον γιο μου, τον Μάριο, στα 16,5 του, από την ΑΕΚ, γιατί λένε δεν ήταν καλό παιδί. Ένα παιδί 1,95μ., τερματοφύλακας! Αυτός που το έδιωξε είναι από τη Γιουγκοσλαβία, του έδινα κάποτε εγώ την μπάλα να κάνει γκολ. Κι έδιωξε το παιδί μου από την ΑΕΚ, αντί να το προσέχει σαν δικό του. Αλλά με τον Αρδίζογλου δεν τα βάζει κανένας», τόνισε προαναγγέλλοντας αποκαλύψεις σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

«Ήταν θέμα τύχης που πήγα στην ΑΕΚ. Ήταν να πάω στον Ολυμπιακό, με θέλανε και τα Γιάννινα. Με πήρε ο Γουλανδρής και μου λέει ‘πάρε λεφτά να πας και διακοπές’. Όμως τελικά κατέληξα στον Παναθηναϊκό, αλλά την επομένη κιόλας έπεσε η χούντα και τελικά πήγα στην ΑΕΚ. Ήταν καθαρά θέμα τύχης. Στην ΑΕΚ έμεινα 11 χρόνια, αλλά θέλανε να με φάνε από τα 6-7. Υπήρχαν πέντε χρόνια που ήμουν στον πάγκο. Θα γράψω δύο βιβλία. Στο ένα θα μιλήσω για μένα, αλλά στο άλλο θα περιγράψω πώς λειτουργεί το σύστημα», τόνισε ο 67χρονος σπουδαίος μεσοεπιθετικός του παρελθόντος.

Όσο για το ρόλο που είχε στην ΑΕΚ; «Εγώ ήμουν ο χαζός της παρέας. Εγώ έδινα γκολ, έδινα ασίστ. Τώρα η πάσα πληρώνεται, τότε δεν πληρωνόταν, μόνο τα γκολ. Ο Μπάρλος φαλίρισε από αυτούς που κάνανε γκολ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X