Europa League: Πού παίζουν Ζόρια, Λέστερ και Μπράγκα

Europa League: Πού παίζουν Ζόρια, Λέστερ και Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Το πρόγραμμα των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με την Λέστερ την περασμένη Πέμπτη για το Europa League. Ωστόσο, άφησε πλέον στο παρελθόν εκείνο το παιχνίδι και επικεντρώθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ σήμερα, αλλά και με την Ζόρια την προσεχή Πέμπτη.

Οσον αφορά στο πρόγραμμα των αντιπάλων της Ενωσης στο Europa League, απόψε παίζει μόνο η Ζόρια. Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ, αντιμετωπίζει στις 19:30 την Ινουλέτς εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος, ενώ προέρχεται από δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, τόσο η Μπράγκα όσο και η Λέστερ ρίχνονται στη μάχη των πρωταθλημάτων τους, αύριο, Δευτέρα. Συγκεκριμένα, οι Αγγλοι, αντιμετωπίζουν αύριο στις 22:00 την Λιντς εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Τέλος, οι Πορτογάλοι μετά την επικράτησή τους στην Ουκρανία επί της Ζόρια, τη Δευτέρα στις 20:45 υποδέχονται την Φαμαλικάο για την έκτη αγωνιστική της Πρεμιέρα Λίγκα. Μετά το μέτριο ξεκίνημά της, η Μπράγκα μετρά τρεις συναπτές νίκες στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X