Σόλσκιερ: «Ο τίτλος δεν κρίνεται στο πρώτα 8-9 παιχνίδια»

Σόλσκιερ: «Ο τίτλος δεν κρίνεται στο πρώτα 8-9 παιχνίδια»
Photo Credits: INTIME

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Άρσεναλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Άρσεναλ, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στην Premier League, τονίζοντας παράλληλα πως δεν έχει κριθεί τίποτα.

Η Γιουνάιτεντ, δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, ούσα στην 8η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο αυτό δεν προβληματίζει τον Νορβηγό τεχνικό ο οποίος δήλωσε πως η Premier League έχει πολύ δρόμο ακόμα, για να κριθεί από τώρα ο τίτλος.

«Θα είναι πιο σφιχτά και πολύ περισσότερο απρόβλεπτα. Δεν πιστεύω ότι θα δείτε κάποιον να ξεφεύγει. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν, με πολλά παιχνίδια, με πολύ μικρή ξεκούραση μετά το τέλος της περσινής σεζόν.

Κάθε προπονητής θα ασχολείται με το ίδιο πράγμα, δηλαδή με τη σημασία της προσοχής των παικτών. Δε θέλω να προβλέψω πόσοι βαθμοί θα είναι αναγκαίοι για να κερδίσει κάποιος τον τίτλο φέτος, αλλά όπως έχετε ήδη δει, τα ρεκόρ είναι απίθανο να σπάσουν.

Δε θα κερδίσεις τον τίτλο στα πρώτα οκτώ-εννιά παιχνίδια, αλλά είναι σημαντικό να μην τα χάσεις. Ελπίζω ότι μπορούμε να πάρουμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, πριν τη διακοπή, που θα μας επιτρέψουν να ανέβουμε στη βαθμολογία», τόνισε χαρακτηριστικά. ​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X