Σεισμός στη Σάμο - Συγκλονίζει η μητέρα της Κλαίρης: «Αγκαλιάστε τα παιδιά σας, δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος»

Σεισμός στη Σάμο - Συγκλονίζει η μητέρα της Κλαίρης: «Αγκαλιάστε τα παιδιά σας, δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος»

Συγκλονιστικό μήνυμα προς όλους τους γονείς έστειλε η μητέρα της 15χρονης Κλαίρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκλονιστικό μήνυμα προς όλους τους γονείς έστειλε η μητέρα της 15χρονης Κλαίρης η οποία καταπλακώθηκε από τοίχο μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Σάμο.

Δύο νεκρούς άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός, ο οποίος έπληξε την Παρασκευή (30/10) το νησί της Σάμου.

Ο λόγος για την 15χρονη Κλαίρη, αλλά και τον 17χρονο Άρη, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο.

Η μητέρα της Κλαίρης συντετριμμένη από την απώλεια της κόρης έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα προς όλους τους γονείς: «Ζήστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα μας. Δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Αγκαλιάστε όλοι τα παιδιά τους. Να τα αγαπάτε» ανέφερε χαρακτηριστικά συντετριμμένη.

Οι νέες μαρτυρίες, οι οποίες έρχονται στο φως σχετικά με το τραγικό αυτό περιστατικό είναι συγκλονιστικές. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γονείς των δύο άτυχων παιδιών, στο συγκεκριμένο δρομάκι όπου και έγινε το τραγικό συμβάν στην οδό Κόναρη βρίσκονταν πολλά παιδιά την στιγμή που έγινε ο σεισμός, τα οποία γλίτωσαν από καθαρή τύχη.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι ένας πατέρας δήλωσε χτες, πως το παιδί του κατάφερε να ξεφύγει από τα χαλάσματα, αλλά και τις μάντρες που κατέρρεαν την τελευταία στιγμή.

Από την πλευρά του ο πατέρας του 17χρονου Άρη Αλέξης Κομνηνός, δημοσιογράφος στο Samos today, μιλώντας στο protothema.gr για το τραγικό περιστατικό ανέφερε τα εξής: «Καταλαβα πως κάτι δεν πάει καλά όταν δεν μου σήκωνε το τηλεφωνο. Αρχίσαμε να ψάχνουμε. Εγώ νωρίτερα έδινα ρεπορτάζ και έψαχνα τα παιδιά μου. Ο γιος μου ήταν δαιμόνιος ρεπόρτερ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X