Γκουαρδιόλα: «Θα κάνουμε μεγάλο rotation με τον Ολυμπιακό»

Σε καραντίνα ο Γκουαρδιόλα -Xάνει τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας!
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 0-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 0-1, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα, πέρα από αυτό το παιχνίδι, αναφέρθηκε και στην απαιτητική συνέχεια της ομάδας του.

Η Σίτι, αντιμετωπίζει την προσεχή Τρίτη (3/11, 22:00) τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως έκανε γνωστό ο προπονητής της, θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, καθώς η ομάδα του, έχει να δώσει πέντε παιχνίδια, μέσα σε διάστημα 16 ημερών.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε μεγάλο rotation, αλλά έχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες. Eίναι αδύνατο να παίζουν σε κάθε ματς μαζί οι Ντίας και Λαπόρτα. Aυτοί οι δύο έπαιξαν καλά. Bέβαια, το ότι δε δεχθήκαμε φάσεις δεν οφείλεται μόνο σε αυτούς, αλλά σε όλους τους παίκτες. Απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτώ να κάνω αλλαγές και να προχωρήσω σε rotation. Είναι πολλά τα παιχνίδια, είναι πέντε μέσα σε 16 ημέρες» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X