Στο μικροσκόπιο οι 12 κιτρινόμαυροι κόντρα στη Λάρισα

Στο μικροσκόπιο οι 12 κιτρινόμαυροι κόντρα στη Λάρισα
Photo Credits: INTIME

To enwsi.gr περνάει από… τομογράφο τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου

Γιανίκ Μορέιρα: Ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Στην καλύτερη εμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα ο Ανγκολέζος έδειξε την ποιότητά του, κερδίζοντας σχεδόν όλες τις μάχες. Η φροντ λάιν της Λάρισας είναι αρκετά αδύναμη, όμως η διάθεση και ο ρυθμός με τον οποίο μπήκε στο παρκέ ήταν τα πιο σημαντικά στοιχεία. Αναμφίβολα με την απουσία του Σλότερ είχε την ευκαιρία να δείξει το καλό πρόσωπό του και το κατάφερε.

Κιθ Λάνγκφορντ: Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι με 8 γρήγορους πόντους. Όποτε χρειάστηκε σε επίθεση και δημιουργία ήταν εκεί, αποδεικνύοντας πως σε μια… decent μέρα του μπορεί να κάνει τη διάφορά απέναντι σε κάθε αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γιόνας Ματσιούλις: Πέρασε στα… ψιλά η εμφάνισή του. Δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του ο «Ταύρος». Άλλωστε η καλή εμφάνιση του Λίνου Χρυσικόπουλου βοήθησε ώστε να πάρει ανάσες για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Χάποελ Χολόν,

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Αγωνίστηκε μόλις για 3 λεπτά και κάτι και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί, παρ’ ότι προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Δημήτρης Κατσίβελης: Βρέθηκε στην αρχική πεντάδα της ΑΕΚ και βοήθησε αρκετά στο κομμάτι της δημιουργίας από τα πρώτα λεπτά. Συμπλήρωσε τον Λάνγκφορντ και σε πολλές περιπτώσεις έβγαζε ενέργεια στην άμυνα, ώστε να κρατήσει φρέσκο το.. βαρύ πυροβολικό της ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως βρίσκει τα πατήματά του από αγωνιστικής πλευράς.

Λίνος Χρυσικόπουλος: Πολύ καλή εμφάνιση, η οποία ήταν συνέχεια του αγώνα στο «Σοφία Μπεφόν» κόντρα στον Ιωνικό. Ο Χρυσικόπουλος φέτος έχει μπει πολύ καλά στη σεζόν και αποτελεί σταθερό κομμάτι στο επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ, καταφέρνοντας να κερδίσει σημαντικό μερίδιο των προσπαθειών. Κάτι που οφείλεται στην δουλειά του όλο αυτό το διάστημα.

Νίκος Ζήσης: Ο αρχηγός δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα. Όταν μπήκε καθοδήγησε την ομάδα και οι 7 ασίστ που μοίρασε έκαναν τους συμπαίκτες του… χαρούμενους. Από τα παιχνίδια που τον βοηθούν να διατηρηθεί σε ρυθμό χωρίς να καταναλώνει ιδιαίτερη ενέργεια.

Κωστής Γόντικας: Αγωνίστηκε για 4 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί αν και προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Νίκος Γκίκας: Άστοχος στο παιχνίδι με την Λάρισα. Επιθετικά δεν βρήκε ρυθμό, κάτι που αποτυπώνεται στο 1/7 σουτ που μέτρησε. Στη συνέχεια της σεζόν αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος, ωστόσο δεν του λείπει ούτε το θράσος, ούτε η διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του.

Δημήτρης Μαυορειδής: Ξεκίνησε και αυτός στην πεντάδα και έκανε αισθητή την παρουσία του από νωρίς. Αξιοποίησε τις πάσες των συμπαικτών του, κέρδισε τις μάχες με τον Γκούντγουιν και ο απολογισμός του (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) ήταν θετικός. Προσέφερε λύσεις και εμπειρία στην ομάδα του στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Ματ Λοτζέσκι: Εντελώς αθόρυβα κατάφερε να ξεχωρίσει. Το κοντέρ έγραψε 13 πόντους και 6 ριμπάουντ, αποτελώντας παράγοντα Χ στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Είναι τεράστια υπόθεση για την Ένωση να έχει έναν τόσο αποτελεσματικό παίκτη που δεν εκβιάζει προσπάθειες (4/6 σουτ συνολικά). Θετικός, αθόρυβος και ουσιαστικός.

Νίκος Ρογκαβόπουλος: Ο Παπαθεοδώρου τον πιστεύει και εκείνος αρπάζει κάθε ευκαιρία. Δεν σκόραρε πολύ (3 πόντους), όμως είναι κάτι παραπάνω από φανερό πως πατάει πολύ καλύτερα στα πόδια του, πως όσο περνάει ο καιρός ωριμάζει πιο πολύ στον τρόπο σκέψεις και σε γενικές γραμμές βελτιώνεται. θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες και αναμένεται να βγάλει στο παρκέ την δουλειά των προηγούμενων μηνών, έχοντας την στήριξη όλων στην ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X