Στον «αέρα» η Super League 2 και η Football League

Στον «αέρα» η Super League 2 και η Football League
Photo Credits: INTIME

Οι εξαγγελίες του Νίκου Χαρδαλιά φαίνεται πως θα «φρενάρουν» την έναρξη της Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εξαγγελίες του Νίκου Χαρδαλιά φαίνεται πως θα «φρενάρουν» την έναρξη της Super League 2 και της Football League, που ούτως ή άλλως έχουν αργήσει δραματικά να ξεκινήσουν

Στον «αέρα» είναι από σήμερα (31/10) η έναρξη της Super League 2 και της Football League. Ηδη οι δύο κατηγορίες έχουν αργήσει δραματικά να ξεκινήσουν, όμως με γνώμονα τα όσα είπε πριν από λίγο ο Νίκος Χαρδαλιάς, Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, στη «μισή» Ελλάδα που βρίσκεται στο «κόκκινο» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊο, δεν θα επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων πλην της Super League 1 και της Basket League, «συν» των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων στα δύο ομαδικά αθλήματα (Champions League, Europa League κτλ).

Επειδή μάλιστα σχολίασε μεταξύ άλλων πως «θα επιτρέπεται ατομική άσκηση σε εξωτερικό χώρο και άσκηση σε συγκεκριμένα αθλήματα σε εξωτερικό χώρο», αυτό δύναται να «μεταφραστεί» ότι θα απαγορεύονται και οι προπονήσεις.

Βλέποντας τον χάρτη θα δούμε στη Super League 2 οι ομάδες στις «κόκκινες» περιοχές είναι ο Απόλλων Λάρισας, η Δόξα Δράμας, ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός, ο Τρίκαλα και η Ξάνθη. Στη Football League το Αιγάλεω, ο Ασπρόπυργος, η Καλλιθέα, Σαντορίνη, ο Αλμωπός Αριδαίας, ο Απόλλων Πόντου, η Βέροια, ο Πανσερραϊκός, ο Πιερικός και η Τριγλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X