Premier League: Ζότα και Σακίρι λύτρωσαν τη Λίβερπουλ!

Premier League: Ζότα και Σακίρι λύτρωσαν τη Λίβερπουλ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αμυντικά προβλήματα πολλά, το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Φιρμίνο και εσχάτως του Μανέ είναι μια πραγματικότητα, αλλά η Λίβερπουλ πάει κόντρα στην… γκίνια, επικρατώντας με ανατροπή της Γουέστ Χαμ 2-1 στο «Άνφιλντ».

Τη λύση για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ο πάγκος και συγκεκριμένα ο Σακίρι, που αφού ξέμεινε το καλοκαίρι, φωνάζει «παρών» και η μεταγραφή από τη Γουλβς, Ντιόγκο Ζότα, που σκόραρε για ακόμα μία φορά, το νικητήριο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 85’.

Το δύσκολο βράδυ των «σφυριών» αποδείχθηκε με την έναρξη του αγώνα, όταν στο 10’ ο Φορνάλς με ένα σουτ εντός περιοχής σημάδεψε την εσωτερική πλευρά του δοκαριού της εστίας του Άλισον και η μπάλα αναπαύθηκε στα δίχτυα για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Η Λίβερπουλ, που παρουσιάζεται και αρκετά κουρασμένη, άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και τελικά βρήκε τη λύση στο 42’, με ένα πολύ εύκολο πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι Φρεντ στον Μαζουακού πάνω στον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος από τη βούλα ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 70’ και αφού οι «κόκκινοι» δεν έβρισκαν τις λύσεις, ο Κλοπ πέρασε στο ματς τους Ζότα και Σακίρι και οι δυο τους βρήκαν τη λύση. Στο 85’ και αφού προηγηθεί ορθή ακύρωση του τέρματος του Ζότα για φάουλ του Μανέ στον τερματοφύλακα, ο Σακίρι με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Πορτογάλο εξτρέμ και με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 2-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X