Εικόνες από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Τι ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Στην υποδοχή και το σερβίς κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον προπονητή, Κώστα Αρσενιάδη

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Σε κάποια σημεία αδικήσαμε τον εαυτό μας. Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, έχει κάποιες αδυναμίες αλλά εμείς δεν παίξαμε σε αυτές. Το παιχνίδι κρίθηκε στην υποδοχή και το σερβίς. Από την στιγμή που εμείς δεν κάναμε αυτά που είχαμε προγραμματίσει και δεν καταφέραμε να πιέσουμε στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου».

Από την άλλη μεριά ο Σπύρος Σαραντίτης του Ολυμπιακού σχολίασε: «Πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις κοπέλες. Όντως ήταν ένα δύσκολο ματς όπως είχα πει. Μια ομάδα που ειδικά σε αυτό το γήπεδο παίζει καλά. Εμείς  παίξαμε καλά πειθαρχημένα  και με πάθος και παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε αυτή τη βδομάδα γιατί ήταν δύσκολη εβδομάδα ανταπεξήλθαμε και ήμασταν καλοί.  Ήταν μια καλή νίκη και αυτό που είναι θετικό είναι ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα γίνεται καλύτερη. Τέλος εύχομαι να μην είμαστε το εξιλαστήριο θύμα του αθλητισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X