ΑΕΚ: Επιστρέφουν την επόμενη εβδομάδα Γκαρσία-Σιμόες

ΑΕΚ: Επιστρέφουν την επόμενη εβδομάδα Γκαρσία-Σιμόες
Photo Credits: INTIME

Αναμένεται να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμόγελα στην ΑΕΚ!

Οι απουσίες έχουν πληγώσει πολύ την Ενωση. Παρότι φέτος έγιναν αρκετές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, οι πολλοί τραυματισμοί επηρέασαν το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα που έχασε αρκετούς παίκτες πριν την τελευταία διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Ωστόσο τώρα, οι επιστροφές οδεύουν στην τελική τους ευθεία.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε στις αποστολές της ΑΕΚ, ενώ οι Νταμιάν Σιμάνσκι και Χρήστος Αλμπάνης μπήκαν σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα και οι Λιβάι Γκαρσία, Αντρέ Σιμόες, οι δύο τελευταίοι από τους τραυματίες της ΑΕΚ.

Μέσα στην επόμενη οι εβδομάδα οι Γκαρσία και Σιμόες θα μπουν σε κανονικό ρυθμό, αλλά λογικά θα επιστρέψουν στη δράση μετά την επόμενη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Ενώ, τέλος, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα μπει άμεσα σε κανονικούς ρυθμούς και θα ταξιδέψει στην Ουκρανία για το ματς με την Ζόρια για το Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X