Λόπες: «Πρέπει να βελτιωθούμε στις στατικές φάσεις -Είναι θέμα η συγκέντρωση»

Λόπες: «Πρέπει να βελτιωθούμε στις στατικές φάσεις -Είναι θέμα η συγκέντρωση»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ελντερ Λόπες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλντερ Λόπες παραδέχθηκε πως η ΑΕΚ χρειάζεται να δουλέψει στον τομέα τις συγκέντρωσης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως οι μεταγραφές που έχουν γίνει θέλουν χρόνο προσαρμογής ώστε να «δέσει» καλύτερα η Ένωση ως σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λόπες στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ:

Για την προσπάθεια με τη Λέστερ: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν θέλαμε να χάσουμε, αλλά η ομάδα έκανε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο μέρος, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Πλέον επικεντρωνόμαστε στα επόμενα παιχνίδια».

Για την εξήγηση που δίνει για τα λάθη στην αμυντική γραμμή και το αν λείπει η συγκέντρωση: «Σίγουρα ένα βασικό πρόβλημα είναι στις στατικές φάσεις, που μας κόστισε πάλι. Όταν δέχεσαι ένα γκολ είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι, παρότι το προσπαθήσαμε. Η έλλειψη συγκέντρωση στις στατικές φάσεις είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε και να βελτιώσουμε».

Για το ότι οι συνεχείς αλλαγές προσώπων στην άμυνα οφείλεται στην έλλειψη σταθερότητας στα μετόπισθεν: «Δεν είναι η εναλλαγή των προσώπων νομίζω το πρόβλημα, αλλά τα νέα πρόσωπα. Κάποιοι νέοι παίκτες θέλουν περισσότερο χρόνο προσαρμογής για να αποδώσουν. Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα πάνω στην ίδια λογική γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνει ο καθένας. Με την καθημερινή δουλειά τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Για το πόσο έχει δυσκολέψει πλέον η πρόκριση από τον όμιλο του Europa League: «Δεν είμαστε σε εύκολη κατάσταση, αλλά απομένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι χρειάζεται να συλλέξουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και στο τέλος θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το πως περιμένει το ματς με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ δημιουργεί δυσκολίες και είναι μια ομάδα που παίζει καλό και στρωτό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μπούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε μια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει απουσίες και οι αλλαγές που θα γίνουν από την πλευρά του θα δυσκολέψουν την ανάγνωση από τη μεριά της ΑΕΚ: «Όταν δεν γνωρίζεις ακριβώς τους παίκτες που θα αντιμετωπίσεις θα έχεις δυσκολίες στην ανάγνωση του παιχνιδιού. Και εμείς βέβαια έχουμε απουσίες, αλλά οι παίκτες που καλούνται να καλύψουν τα κενά, ανταποκρίνονται. Πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά προετοιμασμένοι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X