Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα!

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα!

Ο Insider καταγράφει όσα συμβαίνουν πριν το ματς του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και κοντεύουν να μας τρελάνουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόσα γεγονότα μπορούν να συμβούν σε μια ομάδα της περίφημης Super League, ενόσω βρίσκεται στην προετοιμασία για ένα σημαντικό ματς πρωταθλήματος.

Αν πρόκειται για τον Παναιτωλικό παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σχεδόν τα πάντα. Στο Αγρίνιο συντελείται τις τελευταίες ημέρες μια μικρή κοσμογονία. Η αρχή υπήρξε με την απόλυση του Χάβου, επειδή ο Παναιτωλικός δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και δεν έκανε πορεία…πρωταθλητισμού. Τον διαδέχθηκε – προσωρινά – ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Λουτσιάνο. Σα να μην έφτανε αυτό, προχωρά μέχρι και ιδιοκτησιακή αλλαγή στην ομάδα. Με τον Κούγια μεσοβδόμαδα μέσω ανακοίνωσης να εκφράζει την έκπληξη και την επιφυλακτικότητα του για όσα φέρεται να γίνονται στο Αγρίνιο.

Ο Insider πάντως μαθαίνει, πως υπάρχει προχωρημένο επίπεδο συμφωνίας του Κωστούλα με σέρβικο κονσόρτσιουμ που εδρεύει στη Νότια Αφρική! Κατά πληροφορίες μάλιστα, υπάρχει συμφωνία για την παραχώρηση της ομάδας αντί 3 εκατ. ευρώ, αλλά ο Κωστούλας θέλει να δώσει πακέτο (αντί μισού εκατ. ευρώ) και το προπονητικό. Ο μεσάζων μάλιστα, φέρεται να είναι γνωστός και στην κοινωνία της ΑΕΚ! Σα να μην έφτανε όλο αυτό, για να γίνει ακόμα πιο βατή η πρεμιέρα του Πάμπλο Γκαρσία, όρισαν και τον γνωστό και μη εξαιρετέο, Τζήλο στο Αγρίνιο. Πρόκειται για τον πλέον αγαπημένο διαιτητή στη Θεσσαλονίκη, ίσως περισσότερο και από τον Σιδηρόπουλο.

Είτε σφυρίζοντας, είτε στο VAR, ο Λαρισαίος διαιτητής – που έγινε και διεθνής – κάνει τα…θαύματα του. Μέσω VAR έδωσε πέναλτι στον ΠΑΟΚ, με το οποίο έκανε το 2-2 στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αν και ο αγώνας έπρεπε να λήξει τουλάχιστον δυο λεπτά νωρίτερα! Τελικά, έληξε στο 101’ και ο Τζήλος πρόλαβε να πάει στο Ηράκλειο για να σφυρίξει το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1 και έγινε viral στα social media αν θα προλάβει… Ο σερί ορισμός στην ίδια ομάδα, είναι μοναδικό φαινόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Κρήτη ο Τζήλος έκλεισε τα μάτια στο ξεκάθαρο πέναλτι του Εσίτι στον Μάνο στο 88’ στο ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1, δίχως να πάει καν ούτε στο VAR. Στο ίδιο ματς, υπήρχε και «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Μπίσεσβαρ στον Νέιρα – με το ματς στο 0-0 – που ξεσήκωσε όλο το γήπεδο. Επίσης, ο Τζήλος ήταν ο διαιτητής στη φιέστα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0, όπου έδωσε ισάριθμα πέναλτι σε δυο πεσίματα του Γιαννούλη (8′) και μετά σε βουτιά του Μάτος (στο 30′ που έχασε ο Πέλκας).

Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ, ο Τζήλος έχει συνδεθεί με το ματς στη Λαμία, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και έφερε τελικά την τιμωρία του. Εκεί είχε οριστεί διαιτητής VAR, με διαιτητή τον Σκουλά. Στο 71ο λεπτό του αγώνα, ο Αλμπάνης μπήκε στην περιοχή της Λαμίας, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Ρόμανιτς μέσα στην περιοχή, με τον παίκτη της Λαμίας να τον σπρώχνει με τα χέρια, όμως ο διαιτητής Σκουλάς έδειξε παίζεται, καθώς από το VAR όπου βρισκόταν ο Τζήλος, του μετέφεραν, ότι… δεν υπάρχει κάτι! Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα γι’ αυτήν την απόφαση, που της στέρησε δύο βαθμούς (αν τους είχε τώρα, θα ήταν πάνω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία).

Ο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X