Τα απομεινάρια της «κόκκινης χούντας»!

Τα απομεινάρια της «κόκκινης χούντας»!

Ο Γκρανκάσας επισημαίνει την αγάπη που τρέφουν στον Κουτσιαύτη στο λιμάνι πριν το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στην αγωνία και την κουβέντα που άνοιξε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λέστερ, πέρασε στα ψιλά ο ορισμός του Κουτσιαύτη στην αυριανή αναμέτρηση της Ενωσης με τον ΟΦΗ.

Ο Αρτινός διαιτητής δεν ανήκει στους προβεβλημένους της ελληνικής διαιτησίας, αλλά υπάρχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα. Ανήκει στους προστατευμένους του λιμανιού, από εκείνους που έμειναν να θυμίζουν τα χρόνια της «κόκκινης χούντας».

Μια από τις μεγαλύτερες παραστάσεις του Κουτσιαύτη ήταν η περυσινή αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λαμία. Τότε, ο Κουτσιαύτης πήρε από το…χεράκι τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στην πρόκριση με 3-2. Κομβικό σημείο του αγώνα, υπήρξε η αποβολή-εφεύρεση του Ρόμανιτς από τον Κουτσιαύτη με το σκορ στο 1-1. Όταν ο αποκλεισμός χτυπούσε την «κόκκινη» πόρτα, παρενέβη ο Κουτσιαύτης, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, είχε υπάρξει και…επίσκεψη Μαρινάκη στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

«Δυστυχώς η διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο και πολύ φοβάμαι ότι έχει και παρακάτω. “Καμικάζι” με σφυρίχτρες κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Μια αποστολή που όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα είναι ενάντια στον ΠΑΣ Λαμία. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν μάτια και βλέπουν. Η Λαμία δεν προσκυνάει κανέναν και για το λόγο αυτό διαιτητές και varistes μας “σφάζουν” είτε με το νυστέρι είτε με το βαμβάκι. Δεν θα αποτελέσουμε την μαριονέτα κανενός στο “θέατρο σκιών” που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλη η Ελλάδα βλέπει!», έλεγε οργισμένος μετά το ματς ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Όπως ήταν επόμενο, ο Κουτσιαύτης τιμωρήθηκε και έκανε πολλά ακόμα ματς να σφυρίξει. Όπως είχε συμβεί και το 2018, αλλά τότε για αποφάσεις με διαφορετικό χρωματισμό. Τότε, ο Κουτσιαύτης είχε χαλάσει κόσμο στα Γιάννινα, προκειμένου να περάσει ο ΠΑΟΚ από την έδρα του ΠΑΣ. Ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με τον Πέλκα να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, ενώ όμως ήταν εκτεθειμένος ένα μέτρο. Ο βοηθός Καλφάκης δεν σήκωσε τη σημαία του για να υποδείξει οφσάιντ, σε μια εύκολη φάση, πήγε σέντρα και ο διαιτητής Κουτσιαύτης μέτρησε το γκολ και παραπέμφθηκαν για τα μεγάλα λάθη που έκαναν και τα οποία επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Γκρανκάσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X