Με φόντο το 2Χ2 η ΑΕΚ απέναντι στην Λάρισα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Με φόντο το 2Χ2 η ΑΕΚ απέναντι στην Λάρισα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η Βασίλισσα θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της

Επιστροφή στη δράση με στόχο το 2Χ2 για την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου υποδέχεται την Λάρισα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (ΕΡΤ, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι την φετινή σεζόν για την Basket League. Η τελευταία εβδομάδα ήταν αρκετά ήρεμη για την ΑΕΚ, καθώς οι προπονήσεις κύλησαν ομαλά, με τον Έλληνα κόουτς να εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας, κόντρα στον Ιωνικό.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα κόουτς είναι πως δεν έχει κανένα απρόοπτο και κανένα πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί πάνοπλη σε ακόμα ένα παιχνίδι στη φετινή σεζόν. Κι όλα αυτά έχοντας σαν στόχο να αφήσει πίσω το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «Σοφία Μπεφόν» και να δώσει συνέχεια στο δεύτερο μέρους του αγώνα της πρεμιέρας. Στην αντίπερα όχθη, η Λάρισα ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι της στο ΟΑΚΑ, μετά από εκείνο της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι Θεσσαλοί γνώρισαν την ήττα μεν (69-60), όμως έδειξαν άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο. Βέβαια ο κορωνοϊός… χτύπησε τους Θεσσαλούς, καθώς ένα μέλος της ομάδας διαγνώστηκε θετικό στον ιό και δεν ταξίδεψε στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την Ένωση, με τον Λίνο Γαβριήλ να στερείται των υπηρεσιών του στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X