ΑΕΚ: Με πίστη για το καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό στο βόλεϊ

Εικόνες από το ματς του βόλεϊ Γυναικών Αίας-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δύσκολο έργο για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 18:45 τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ήττα από την Θέτιδα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έχει ένα ακόμη εξαιρετικά δύσκολο έργο μπροστά της καθώς υποδέχεται σήμερα στις 18:45 τον Ολυμπιακό στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας για την 4η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Vollyleague Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» γνωρίζουν πολύ καλά πως σήμερα θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να πραγματοποιήσουν την καλύτερη τους εμφάνιση προκειμένου να ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται φαβορί και φέτος για τον τίτλο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν θα «κυνηγήσει» το καλύτερο παίζοντας πάντα για τη νίκη. Αυτό θα κάνει και σήμερα η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη που είχε την ευκαιρία να δουλέψει τις τελευταίες ημέρες δίνοντας το βάρος στα εύκολα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με την Θέτιδα.

Τελευταία στιγμή για Κουντουρά

Ο Κώστας Αρσενιάδης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αυτό της Κουντουρά, η οποία ωστόσο θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα και η κατάστασή της θα εκτιμηθεί εκ νέου πριν την έναρξη του αγώνα. Η Κουντουρά ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα το προηγούμενο διάστημα και έκανε πραγματικά αγώνα «δρόμου» για να προλάβει να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα απόλυτα έτοιμη. Το πιθανότερο είναι πως για δεύτερο ματς βασική πασαδόρος θα ξεκινήσει η Νορένε Μόε. Παράλληλα στην αποστολή θα βρίσκεται και η νεαρή Γεωργία Οικονόμου που προωθήθηκε από τις ακαδημίες. Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Κουντουρά. Ράπτη, Διάλλα, Φωτεινού, Καββαδία, Μπελιά, Τουλγαρίδου, Pirv, Sevarika, Οικονόμου, Σουβαλιώτη, Λιάγκη, Norene Moe. Να θυμίσουμε για άλλη μια φορά πως τα παιχνίδια διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων και με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο όπως προβλέπει ο ΕΟΔΥ.

 

Το πρόγραμμα της Volley League Γυναικών – Β’ όμιλος – 4η αγωνιστική

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Δ.Α.Κ. Ευόσμου 18.30: Α.Π.Σ. Αίας – Α.Ο.Φ. Πορφύρας

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κουτσοκώστας, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: Α.Ε.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Μενεσλής, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Βαρατάσης, Βέντρας, Γραμματεία: Νικολάου.

Δ.Α.Κ. Νάξου 19.00: Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – Α.Σ.Π. Θέτις

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Ρεπό ο Π.Α.Ο.Κ..

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X