Τούχελ: «Θα σκοτώσουμε τους παίκτες»

Τούχελ: «Θα σκοτώσουμε τους παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, άσκησε έντονη κριτική στο πολύ βεβαρυμένο αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο βάζει σε κίνδυνο την σωματική υγεία των ποδοσφαιριστών και τους αφήνει πιο εκτεθειμένους στους τραυματισμούς.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων, εξαιτίας βεβαίως των ανακατατάξεων που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν σε τρεις διαδοχικές εβδομάδες.

Ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος βλέπει αυτή την επιβάρυνση να προκαλεί τραυματισμούς όπως αυτός του Νεϊμάρ, άσκησε έντονη κριτική για το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα που έχουν να αντιμετωπίσουν (και) οι παίκτες του.

«Θα σκοτώσουμε τους παίκτες, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση» υποστήριξε (εύλογα) ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, επισημαίνοντας ακόμα ότι «οι καλύτεροι παίκτες δεν σταματούν ποτέ, γιατί έχουν αγώνες με τους συλλόγους και τις εθνικές τους ομάδες! Δεν μπορούν να προπονηθούν όπως πρέπει και γι’ αυτό είναι πιο εκτεθειμένοι σε τραυματισμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X