Ενσαλίβα: Το τραγούδι του για την ΑΕΚ, ο χορός στην «Αγιά Σοφιά» και... η παραλίγο σύλληψη (VIDEO)

Ενσαλίβα: Το τραγούδι του για την ΑΕΚ, ο χορός στην «Αγιά Σοφιά» και... η παραλίγο σύλληψη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τρομερά σκηνικά στο video clip του Ταμαντανί Ενσαλίβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ταμαντανί Ενσαλίβα ταξίδεψε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο για να βγάλει το video clip του για το τραγούδι του για την ΑΕΚ το «Ελα στο γήπεδο».

Ο Καναδός μέσος παρά την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό κάλεσε τους οπαδούς της «Ενωσης» να βγουν στους δρόμους.

Οπως τονίζεται, το αίτημα του Ενσαλίβα να λάβει χώρα το video στην «Αγιά Σοφιά» απορρίφθηκε, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να αποφασίζουν να το πάρουν πάνω τους και να εισβάλουν στα ενδότερα του υπό κατασκευή γηπέδου.

Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Ο Ενσαλίβα χορεύει με τους εκστασιασμένους οπαδούς τραγουδώντας τον απόλυτο ύμνο των «κιτρινόμαυρων», παίζει ποδόσφαιρο στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ «ραπάρει» ως συνεπιβάτης πάνω σε μηχανάκι δίχως κράνος έχοντας αντίθετη κατεύθυνση το σώμα του από την προβλεπόμενη.

Μάλιστα το συμβάν υπέπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας που κάνει την εμφάνιση της στο video clip και ο ίδιος – όπως λέει στο video – γλυτώνει την σύλληψη επειδή οι αστυνομικοί στη Νέα Φιλαδέλφεια αγαπούν το τραγούδι του για την ΑΕΚ.

Αν μη τι άλλο ένα σκηνικό εκτός σεναρίου που δίνει μια ξεχωριστό νότα στo «Ελα στο Γήπεδο»!

Δείτε το video clip

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X