Αποχαιρέτησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Φερέιρα

Αποχαιρέτησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Φερέιρα
Photo Credits: INTIME

Αναλαμβάνει ο Πάμπλο Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αμπέλ Φερέιρα κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γρανάδα και πλέον στην θέση του θα κάτσει ο Πάμπλο Γκαρσία.

Μπορεί στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γρανάδα, να απέφυγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση για το αν ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ («δεν το ξέρω, θα το δούμε αυτό. Δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να μιλήσει για αυτό», είπε), αλλά στα αποδυτήρια του Estadio de los Carmenes ανακοίνωσε το «αντίο» και αποχαιρέτησε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα επιστρέψει την Παρασκευή (30/10) στην Ελλάδα, αλλά θα συνεχίσει για τη Θεσσαλονίκη και δε θα παραμείνει στο Αγρίνιο.

Η σημερινή και η αυριανή προπόνηση θα γίνουν υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, με τον Αμπέλ Φερέιρα στην σύντομη ομιλία προς τους παίκτες (και το υπόλοιπο τιμ της ομάδας υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «νιώθω περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί» ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, «να συνεχίσετε να αποδεικνύεται από τι είστε φτιαγμένοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X