Φερέιρα: «Σήμερα είμαι εδώ, αύριο είναι μία νέα μέρα»

Φερέιρα: «Σήμερα είμαι εδώ, αύριο είναι μία νέα μέρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αινιγματικός ήταν, σχετικά με το μέλλον του, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Παλμέιρας και μάλιστα το 0-0 με την Γρανάδα για το Europa League ήταν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το τελευταίο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ωστόσο απέφυγε να μιλήσει για το ζήτημα μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «σήμερα είμαι εδώ, αύριο είναι μια νέα ημέρα…».

Οι πληροφορίες θέλουν τον Φερέιρα να αναχωρεί άμεσα για την Βραζιλία και τον Πάμπλο Γκαρσία να αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας, από το ματς του πρωταθλήματος κιόλας την Κυριακή, κόντρα στον Παναιτωλικό.

«Το μέλλον του προπονητή είναι πάντα η επόμενη μέρα, αυτή την στιγμή είμαι στον ΠΑΟΚ. Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα και θα δούμε τι θα γίνει. Με αφήνει ευχαριστημένο και περήφανο ότι η ομάδα έχει μια αγωνιστική ταυτότητα. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και μπορεί ακόμα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Δεν μπορώ να μην τονίσω ότι ο αντίπαλος προπονητής, διάβασε καλά το παιχνίδι, μας αφήνει ικανοποιημένους το γεγονός ότι ο αντίπαλος φοβήθηκε το ματς», είπε ο Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X