Ινσούα: «Πιστεύω δεν κάναμε κακό παιχνίδι, πληρώσαμε τα λάθη μας»

Ινσούα: «Πιστεύω δεν κάναμε κακό παιχνίδι, πληρώσαμε τα λάθη μας»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Εμάνουελ Ινσούα μετά το ματς με την Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εμάνουελ Ινσούα έκανε δηλώσεις μετά το ματς με την Λέστερ για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Ο Αργεντινός μπακ υποστήριξε πως η ΑΕΚ πλήρωσε τα λάθη της, ενώ ταυτόχρονα τόνισε πως μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ινσούα: 

Τα συναισθήματα στην ΑΕΚ μετά το ματς; «Είναι λογικο όταν φεύγεις με μία ήττα να μην έχεις καλά συναισθήματα. Όμως πιστεύω δεν κάναμε κακό παιχνίδι. Το λέγαμε και με τα παιδιά, το παραμικρό λάθος το πληρώνεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι».

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο; «Συνδυασμός ήταν: η αλλαγή συστήματος και η ενέργεια – θέληση που βγάλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο η Λέστερ είχε υπεροχή στον άξονα. Φορτώσαμε τον άξονα στην επανάληψη, ήρθε το γκολ γρήγορα, χάσαμε άλλη μία ευκαιρία. Μετά δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα και δώσαμε τη μάχη μας. Προσπαθήσαμε να ήμαστε συγκεντρωμένοι».

Αν πιστεύουν στην πρόκριση στη συνέχεια; «Μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Εχουμε την υποχρέωση να δώσουμε τη μάχη μας. Συνολικά έχουμε εξι παιχνίδια. Έχουμε παίξει τα δυο. Με τη Ζόρια πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Με καλό δικό μας αποτέλεσμα την άλλη αγωνιστική και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο άλλο ματς, μπορεί να μας βάλει γερά στο παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X