ΑΕΚ-Λέστερ: «Η ΑΕΚ πλήρωσε ακριβά τα λάθη της»

ΑΕΚ-Λέστερ: «Η ΑΕΚ πλήρωσε ακριβά τα λάθη της»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χάνει με 2-0 στο ημίχρονο από τη Λέστερ, με τα γκολ του Βάρντι  και του Τσουντουρί.

Η Ενωση θα μπορούσε κάλλιστα να ισοφαρίσει πριν το 0-2, αλλά ο Μάρκο Λιβάγια έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Πλέον, το έργο για την ΑΕΚ γίνεται ακόμα πιο δύσκολο και μένει να φανεί τι θα συμβεί στο δεύτερο μέρος.

Διαβάστε το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Λέστερ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ πλήρωσε ακριβά την μία άτυχη στιγμή με το πέναλτι που κέρδισε ο Βάρντι, ενώ παραπατούσε… Μέχρι το 0-1 είχε ενέργεια και διάθεση, ενώ λίγη ώρα μετά έχασε τις 2 μεγάλες φάσεις με τον Λιβάια. Η Λέστερ ήταν… φωτιά με την μπάλα και έκανε πριν το ημίχρονο το 0-2. Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στην αμυντική μετάβαση και συγκέντρωση όταν δέχεται επίθεση. Κάθε φορά που είχε την μπάλα η Λέστερ απειλούσε. Στο πέναλτι έχει δώσει δικαίωμα με το πως άνοιξε ο Σβάρνας ενώ φυλά τον Βάρντι, ενώ ο Τσιντώτας μπερδεύτηκε και τον ανέτρεψε πριν δει ότι βγαίνει η μπάλα εκτός. Στο δεύτερο δεν υπήρχε ισορροπία και ο Μπακάκης δεν ήταν κοντά στον σκόρερ. Με λίγα πράγματα η Λέστερ έβαλε 2 γκολ και η ΑΕΚ με αρκετά είναι στο μηδέν. Κάθε λάθος το τιμωρεί όπως περιμέναμε… Πρέπει να ανοιχτεί και άλλο η ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο για να απειλήσει και αυτό είναι ρίσκο.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Ένα πόδι που δεν έβαλε ο Σβάρνας για να σπρώξει την μπάλα σε άδειο τέρμα στο 15′. Ένα χέρι που δεν έπρεπε να βάλει ο Τσιντώτας για να δώσει την αφορμή στον Βάρντι να κερδίσει το πέναλτι κι ενώ ο επιθετικός της Λέστερ είχε χάσει την ισορροπία του και δεν υπήρχε κίνδυνος για την κιτρινόμαυρη άμυνα. Δύο κλασικές ευκαιρίες από τον Λιβάγια. Ένα κόρνερ-δώρο, από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ των Άγγλων με την άμυνα να… παρακολουθεί. Μια ΑΕΚ που ενώ παίζει σωστά και θα μπορούσε μέχρι και να προηγείται, χάνει και μάλιστα με 0-2. Η ΑΕΚ παίζει ποδόσφαιρο αλλά όταν χάνεις ευκαιρίες κόντρα σε τέτοιες ομάδες, μπορεί και να φας δύο γκολ με… μισή φάση. Και κάπως έτσι, η εκ προοιμίου δύσκολη αποστολή μοιάζει πλέον απίθανη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ματς που κρίνονται σε μικρές λεπτομέρειες, η ΑΕΚ τις δίνει όλες στον αντίπαλο. Φτηνά ατομικά λάθη, δίχως ουσιαστική πίεση, έδωσαν στη Λέστερ δυο γκολ, σε χρονικό σημείο όπου η ΑΕΚ κυριαρχούσε στο γήπεδο. Δύο τεράστιες ευκαιρίες, πετάχθηκαν στα σκουπίδια. Αρα, όλα έχουν πάρει δρόμο, που δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάξει.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ πλήρωσε πανακριβά τα λάθη της. Το κέντρο της άμυνάς της έχει λειτουργήσει λανθασμένα και αυτό είναι… φυσιολογικό αφού Σβάρνας και Νεντελτσιάρου δεν έχουν παιχνίδια μαζί. Ο πρώτος έχασε τον Βάρντι στη φάση του πέναλτι, ο Μπακάκης τον Τσαντχάρι στη φάση του 0-2. Η «Ένωση» θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη αν ο Λιβάια είχε καταφέρει να σκοράρει, οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό των Άγγλων, αλλά πλέον με το 0-2 στην πλάτη, δεν πρέπει να καταρρεύσουν.

KΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Σ’ όλα τα ματς γενικώς και στην Ευρώπη ειδικώς, τα πράγματα είναι απλά. Όταν δεν μπορείς να βάλεις τις καθαρές ευκαιρίες και όταν δέχεσαι γκολ χωρίς πραγματικά να “φας” ευκαιρία, τότε δεν μπορείς να προσδοκάς να πάρεις πράγματα. Ειδικά με ομάδες όπως η Λέστερ. Το ζήτημα είναι πως η ΑΕΚ δεν ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο. Είχε πλάνο και προσπάθησε να το υπηρετήσει. Αλλά, πάντα δυστυχώς προκύπτει ένα “αλλά”. Το ζήτημα είναι να μπει σοβαρά στο δεύτερο ημίχρονο γιατί κάθε σκορ μετράει.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Σβάρνας, Τσιτώντας και Λιβάγια αποτελούν το τρίγωνο που ακύρωσε την καλή εικόνα της ΑΕΚ από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ο πρώτος από την πρώτη φορά που χρειάστηκε να παρακολουθήσει τον Βάρντι τον έχασε, ενώ είχε προηγηθεί και μια ακόμη κακή του ενέργεια που έδωσε ελεύθερο σουτ από καλή θέση στον Μάντισον. Ο Τσιντώτας κάνει λάθος κίνηση που επιτρέπει στον Βάρντι …να του κλέψει το πέναλτι, ενώ έβγαινε και άουτ η μπάλα και μετά δίνει δώρο το κόρνερ που έφερε το 0-2. Ο Λιβάγια χάνει τις μεγάλες ευκαιρίες στο 0-1. Έξι κλασικές ως τώρα για την ΑΕΚ σε τρία ημίχρονα στο Europa League και κανένα γκολ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X