Σιμόες: «Πρόθεση μου ήταν να παίξω κόντρα στην Λέστερ, το κλειδί είναι να είμαστε συμπαγείς»

Σιμόες: «Πρόθεση μου ήταν να παίξω κόντρα στην Λέστερ, το κλειδί είναι να είμαστε συμπαγείς»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες πριν από το ματς με την Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (19:55) την Λέστερ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική του UEFA Europa League, ο Αντρέ Σιμόες δεν βρίσκεται στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκανε δηλώσει στην κάμερα της Cosmote για την αποψινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Πότε επιστρέφει απ’ τον τραυματισμό του;

«Η πρόθεσή μου ήταν να είμαι έτοιμος απόψε. Δεν μπόρεσα όμως να βγάλω τις προπονήσεις. Θα ήθελα να παίξω. Το σημαντικο είναι απόψε η ομάδα να εμφανιστεί ως σύνολο, όποιος παίκτης κι αν αγωνιστεί».

Το κλειδί για το ματς;

«Ολοι οι ποδοσφαιριστές, γενιόμαστε και ονειρευόμαστε να παίζουμε παιχνίδια απέναντι σε δύσκολες ομάδες. Για όλους απόψε είναι ευκαιρία. Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το κλειδί θα είναι να είμαστε συμπαγείς, να βγούμε μπροστά να παίξουμε. Είναι σημαντικό παιχνίδι, είναι 2η αγωνιστική και θέλουμε βαθμούς».

Αν μπορεί η ομάδα να βγάλει ωραία πράγματα στο γήπεδο;

«Λογω των συνεχόμενων αγώνων η ΑΕΚ θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει… ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή, είτε λέγεται Σιμόες, Γκαρσία, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Αλμπάνης. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλα όλοι πρέπει να βγάλουν τον καλυτερό τους εαυτό. Ήθελα να παίξω. Αλλα το ιατρικό επιτελείο είχε διαφορετική άποψη. Ηθελα να παίξω. Με τη διακοπή ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο μπροστά μου, να δουλέψω και να επιστρέψω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X