Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Λέστερ (ΦΩΤΟ)

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Λέστερ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι εκλεκτοί του Μάσιμο Καρέρα για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορία θέλει να γράψει απόψε η ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει απόψε (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 3) την Λέστερ στο ΟΑΚΑ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μετά την ήττα από την Μπράγκα στην Πορτογαλία ο Δικέφαλος θέλει να δώσει απαντήσεις, να ανεβάσει την απόδοσή του και να φτάσει σε μια ενδεχομένως ιστορική νίκη απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες της Premier League αυτή τη στιγμή.

Ο Μάσιμο Καρέρα επέλεξε σύστημα 4-3-3 και τους Τσιντώτα στο τέρμα, πλάγια μπακ τους Μπακάκη (δεξιά), Ινσούα (αριστερά) και δίδυμο στα στόπερ τους Σβάρνα και Νεντελτσεάρου.

Τριάδα στα χαφ θα είναι οι Κρίστισιτς, Σάχοφ, Μάνταλος και στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Λιβάγια (δεξιά), Λόπες (αριστερά) και φορ ο Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο θα είναι οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χνιντ, Μιτάι, Σαμπανάτζοβιτς, Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Μπότος, Βασιλαντωνόπουλος.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Λέστερ (ΦΩΤΟ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X