ΑΕΚ: Ανεβαίνουν στη λίστα των σκόρερ Τζηράς και Κεδέρης

Εικόνες από το Ιωνικός Ν.Φ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τα στατιστικά του αγώνα της ΑΕΚ με την Σαλαμίνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε από τη Σαλαμίνα επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 40-27 για την 6η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Handball Premier.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» δεν ολοκλήρωσαν απλώς με το απόλυτο των νικών τον 1ο γύρο της Α’ Φάσης, αλλά παράλληλα ξεκίνησαν και με το… “δεξί” την προϊστορία τους κόντρα στους νησιώτες.

Όσον αφορά τους χειροσφαιριστές μας, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, o Χρήστος Κεδέρης σκόραρε 4 γκολ και έφτασε τα 112 σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ. Έτσι, ο εξτρέμ του «Δικεφάλου» ανέβηκε στην 35η θέση των κορυφαίων σκόρερς όλων των εποχών της ΑΕΚ, αφήνοντας πίσω του τους Palevicius (111) και Antzic (110). Παράλληλα ο Κεδέρης ξεπέρασε τα 100 γκολ στο Πρωτάθλημα ως παίκτης της ΑΕΚ, φτάνοντας τα 103 και είναι ο 33ος αθλητής της ΑΕΚ που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό γκολ στη Handball Premier.

Ο Ignacio Plaza Jimenez βρήκε 3 φορές δίχτυα, συμπληρώνοντας 83 γκολ με τα «κιτρινόμαυρα» και ανεβαίνοντας στην 49η θέση των all time scorers, προσπερνώντας τους Dusan Andrejic (82) και Αντώνη Κόντη (81).

Τέλος, ο Δημήτρης Τζηράς μοιάζει… ασταμάτητος, καθώς έφτασε τα 48 γκολ σε 6 αναμετρήσεις. Πλέον έχει “σκαρφαλώσει” στην 60η θέση των κορυφαίων σκορερς και είναι βέβαιο ότι η αναρρίχηση θα συνεχιστεί με ταχύτατους ρυθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X