Ligue 1: Δεν σταματάει το πρωτάθλημα παρά το lockdown στη Γαλλία

Ligue 1: Δεν σταματάει το πρωτάθλημα παρά το lockdown στη Γαλλία

Η Γαλλία θα μπει ξανά σε lockdown

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, ανακοίνωσε την επιβολή του lockdown στη χώρα από την Παρασκευή, η δράση στα επαγγελματικά πρωταθλήματα θα συνεχιστεί κανονικά.

Η Γαλλία θα μπει ξανά σε lockdown, από αυτήν την εβδομάδα, και τουλάχιστον μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, σε μια προσπάθεια να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Ωστόσο όπως ανακοίνωσε η υπουργός Αθλητισμού, Ροξάνα Μαρατσινεάνου, αυτό δεν θα επηρεάσει τον επαγγελματικό αθλητισμό. Βέβαια, η διοργανώτρια Αρχή του γαλλικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανακοίνωσε πως σταματά κάθε αγωνιστική δράση μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση στην χώρα.

«Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι δύσκολες, τόσο σε ανθρώπινο, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Γι’ αυτό, ήθελα να επιβεβαιώσω ότι η συνέχεια του αθλητισμού που ασκείται ως επάγγελμα, είναι εξασφαλισμένη. Οι αθλητές υψηλού επιπέδου και οι επαγγελματίες αθλητές θα μπορούν να συνεχίσουν την προπόνηση. Και θα είναι επίσης σε θέση να συνεχίσουν να ανταγωνίζονται, αφού επιτρέπονται τα ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους» ανέφερε σχετικά η Ροξάνα Μαρατσινεάνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X