«Στους 5 κορυφαίους αμυντικούς για τη Λίβερπουλ ο Μανωλάς»

«Στους 5 κορυφαίους αμυντικούς για τη Λίβερπουλ ο Μανωλάς»
Photo Credits: INTIME

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών στα μετόπισθεν, άφησαν τη Λίβερπουλ με τον Τζο Γκόμεζ ως τη μόνη διαθέσιμη επιλογή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους αμυντικούς που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τους τραυματίες Φαν Ντάικ και Φαμπίνιο στην Λίβερπουλ κατατάσσεται στην Αγγλία ο Κώστας Μανωλάς.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών στα μετόπισθεν, άφησαν τη Λίβερπουλ με τον Τζο Γκόμεζ ως τη μόνη διαθέσιμη επιλογή για το κέντρο της άμυνας και οι Άγγλοι φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Μανωλά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μεγαλύτερων γραφείων στοιχημάτων στο Νησί.

«Ο νεαρός Οζάν Καμπάκ της Σάλκε είναι φαβορί (1/2) για να υπογράψει στους «κόκκινους» τον προσεχή Ιανουάριο. Αμέσως μετά τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ, ο Καλιντού Κουλιμπαλί ήταν αρχικά το φαβορί για να υπογράψει στη Λίβερπουλ, αλλά τώρα έχει περάσει δεύτερος (7/4), αφήνοντας τον Κώστα Μανώλα, τον Αντόνιο Ρούντιγκερ και τον Μπεν Γουάιτ στη συνέχεια με 6/1», αναφέρει η Sun.

Σχετικά με τον Κώστα Μανωλά, αναφέρει: «Ο Κώστας Μανωλάς θα είναι πολύ φθηνότερος σε σύγκριση με τον συμπαίκτη του στη Νάπολι, Κουλιμπαλί. Ο Μανωλάς έχει συνδεθεί στο παρελθόν με την Premier League, για την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα η Λίβερπουλ θα μπορούσε να κοιτάξει τον αξιόπιστο αμυντικό για να αντικαταστήσει τον Φαν Ντάικ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X