ENWSI TV: Ολο το βράδυ εκπομπή για το ΑΕΚ-Λέστερ

ENWSI TV: Ολο το βράδυ εκπομπή για το ΑΕΚ-Λέστερ
Photo Credits: INTIME

Το ENWSI TV φορά τα... ευρωπαϊκά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV φορά τα… ευρωπαϊκά του

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 3) την Λέστερ στο ΟΑΚΑ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μετά την ήττα από την Μπράγκα στην Πορτογαλία ο Δικέφαλος θέλει να δώσει απαντήσεις, να ανεβάσει την απόδοσή του και να φτάσει σε μια ενδεχομένως ιστορική νίκη απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες της Premier League αυτή τη στιγμή.

Πως να λείψει το ENWSI TV από μια τέτοια βραδιά; Το Pre Game του ΑΕΚ-Λέστερ ξεκινά στις 19:00 με τον Σταύρο Καζαντζόγλου, τον Πάνο Λούπο και τον Τάσο Καπετανάκο να κάνουν τις προβλέψεις τους, αλλά και να καταθέτουν τις σκέψεις γύρω από το ματς της Ενωσης για το Europa League. Μετά το παιχνίδι, στο Post Game στις 22:15 με τον Σταύρο Καζαντζόγλου ξανά σε ρόλο… οργανωτή και τους Τάσο Τσατάλη, Σταμάτη Βούλγαρη να σχολιάζουν τα όσα θα έχουν συμβεί στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με τους Αγγλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X