ΑΕΚ: Διεκόπη και το camp της Εθνικής Εφήβων

ΑΕΚ: Δύσκολες ώρες για τον αθλητή της ομάδας χάντμπολ Μιχάλη Στάθη
Photo Credits: INTIME

Επέστρεψαν οι διεθνείς της ΑΕΚ που μπαίνουν επίσης σε περιορισμό για πέντε ημέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την Εθνική Ανδρών και η Εθνική Εφήβων σταμάτησε προσωρινά τις υποχρεώσεις της μετά το θετικό κρούσμα COVID του διεθνή αθλητή της ΑΕΚ Μπάμπη Δομπρή

Στην Εθνική Εφήβων συμμετείχαν πέντε αθλητές της ΑΕΚ που συμμετέχουν στις προπονήσεις και της ανδρικής ομάδας. Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει: «H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την διακοπή του camp της Εθνικής Εφήβων που πραγματοποιούνταν στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η επαφή κάποιων διεθνών με το θετικό κρούσμα covid-19 της Εθνικής Ανδρών που υποχρεώνει μέλη της αποστολής να τεθούν σε περιορισμό, οι ήδη υπάρχουσες απουσίες λόγω επαφών με άλλα κρούσματα covid-19, καθώς και η επιδημιολογική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, οδήγησαν την Ομοσπονδία σε αυτή την απόφαση.

Ευχόμαστε στους νεαρούς διεθνείς μας και όλα τα μέλη της αποστολής καλή επιστροφή με ασφάλεια στις οικείες τους.

Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν η Εθνική μας ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ19, το οποίο θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Αττική.

Ενδεικτική της έξαρσης της πανδημίας σε όλη την Ευρώπη είναι και η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να μεταθέσει για το καλοκαίρι την διοργάνωση του EUROK18 του 2020, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X