ΜΜΕ Βραζιλίας: «Ανακοινώνει Φερέιρα η Παλμέιρας μετά τον αγώνα με τη Γρανάδα»

ΜΜΕ Βραζιλίας: «Ανακοινώνει Φερέιρα η Παλμέιρας μετά τον αγώνα με τη Γρανάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα του ενδιαφέροντος της Παλμέιρας για τον Αμπέλ Φερέιρα, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα αθλητικά ΜΜΕ της Βραζιλίας κι ένα εκ των μεγαλύτερων από αυτά, θεωρεί τελειωμένη την υπόθεση.

Η ιστοσελίδα «Uol.com.br», που είναι μία από τις μεγαλύτερες στη Βραζιλία, αναφέρει σε κείμενο με τίτλο: «Η Παλμέιρας καθορίζει τις λεπτομέρειες και ο Αμπέλ Φερέιρα προετοιμάζει το αντίο του στον ΠΑΟΚ»…

«Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη με την Παλμέιρας, αλλά πρέπει να κάνει το τελευταίο του παιχνίδι, απόψε, με τον ΠΑΟΚ.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Γρανάδα, για το Γιουρόπα Λιγκ και από τη στιγμή που οι τελικές λεπτομέρειες έχουν ήδη συζητηθεί, αναμένεται ότι η Παλμέιρας θα τον ανακοινώσει μετά από αυτήν την αναμέτρηση.

Ο 41χρονος Πορτογάλος αποδέχθηκε την πρόταση να αντικαταστήσει τον Βαντερλέι Λουξεμπούργκο και θα έχει συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών. Η Παλμέιρας διαπραγματεύθηκε με τον ΠΑΟΚ και δε θα πληρώσει το πλήρες ποσό της ρήτρας. Θα δώσε περίπου 600.000 ευρώ και ο Φερέιρα θα έχει μηνιαίο μισθό 120.000 ευρώ» καταλήγει ο συντάκτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X