«Η Γιουνάιτεντ δίνει 5ετές συμβόλαιο στον Τσαλχάνογλου»

«Η Γιουνάιτεντ δίνει 5ετές συμβόλαιο στον Τσαλχάνογλου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την στιγμή που άπαντες στην Μίλαν ετοιμάζονται για τις συζητήσεις με τον Χακάν Τσαλχάνογλου για νέο συμβόλαιο, ένα σενάριο προκάλεσε… αναστάτωση στους «ροσονέρι».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει 5ετές συμβόλαιο στον άσο της Μίλαν για να τον… δελεάσει να φύγει από το Μιλάνο με προορισμό την Premier League. Το… σενάριο «πατάει» πάνω στην δυσαρέσκεια του Τσαλχάνογλου για την προηγούμενη πρόταση της Μίλαν για επέκταση συμβολαίου με αποδοχές 2,8 εκ. λιρών τον χρόνο, με την Γιουνάιτεντ να δίνει περισσότερα χρήματα.

Ο Τσαλχάνογλου ο οποίος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν με 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 8 αγώνες με την Μίλαν, θα ξεκινήσει συζητήσεις τον Νοέμβριο για νέο συμβόλαιο, ενώ αυτό που έχει τελειώνει το καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει πως αν δεν τα βρει τώρα, θα μπορεί τον Γενάρη να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Στην Αγγλία βέβαια τα ΜΜΕ αναρωτιούνται πως θα χωρέσει στην Γιουνάιτεντ ο Τσαλχάνολγου, ο οποίος έχει παρόμοιο αγωνιστικό στυλ με τον Μπρούνο Φερνάντες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X