ΑΕΚ φτάσε στα όνειρα σου! (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ φτάσε στα όνειρα σου! (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε την Λέστερ για το Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορία θέλει να γράψει απόψε η ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει απόψε (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 3) την Λέστερ στο ΟΑΚΑ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μετά την ήττα από την Μπράγκα στην Πορτογαλία ο Δικέφαλος θέλει να δώσει απαντήσεις, να ανεβάσει την απόδοσή του και να φτάσει σε μια ενδεχομένως ιστορική νίκη απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες της Premier League αυτή τη στιγμή.

Ο στόχος για το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα είναι να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τις «αλεπούδες» και να μπει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αλλωστε στα εντός έδρας… ποντάρει η ΑΕΚ για να κυνηγήσει ό,τι μπορεί στην φετινή διοργάνωση.

Το πλάνο του Μάσιμο Καρέρα και της ΑΕΚ

Οι απουσίες έχουν πλέον μειωθεί, αλλά δεν παύουν να απασχολούν την ΑΕΚ. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει στην διάθεσή του τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αλλά ούτε και τους Γκαρσία, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο, Σιμόες.

Οσον αφορά στα πλάνα του Καρέρα, ο Ιταλός τεχνικός προσανατολίζεται σε σχήμα με τετράδα στην άμυνα και συγκεκριμένα, 4-3-3.  Ο Καρέρα θέλει να βοηθήσει την τριάδα των Κρίστισιτς, Σάχοφ και Μάνταλου, που έχει επιβαρυνθεί με συνεχή ματς, προσθέτοντας δύο ακραίους με πολλά τρεξίματα, όπως τον Μπακάκη δεξιά και τον Ινσούα αριστερά. Από τη στιγμή που ο Τσιγκρίνσκι θα απουσιάσει για πρώτη φορά φέτος και επιλεγεί τριάδα στόπερ, αυτή φυσικά θα αποτελείται με δύο εκ των Χνιντ, Νεντελτσεάρου και Σβάρνα.

Οσο για την επίθεση, ο φορμαρισμένος Ανσαριφάρντ έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Ολιβέιρα που περνά περίοδο δυστοκίας, ενώ πιθανότατα ο Λιβάγια θα είναι δεξιά, με τον Τάνκοβιτς αριστερά.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Λάτσι, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Το πλάνο της Λέστερ ενόψει ΑΕΚ

Ο Μπρένταν Ρότζερς εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει τον Τζέιμι Βάρντι στον πάγκο στον αποψινό αγώνα. Στο πρόσφατο ντέρμπι της Λέστερ με την Άρσεναλ, o Βάρντι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς χάρη στο δικό του τέρμα η ομάδα του πήρε τους τρεις βαθμούς. Ο 33χρονος επιθετικός στο εν λόγω παιχνίδι αγωνίστηκε για 30 λεπτά μιας και προέρχεται από τραυματισμό.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, ο Μπρένταν Ρότζερς, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει τον Τζέιμι Βάρντι στον πάγκο στο ματς με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη και να παρατάξει στην κορυφή της επίθεσης, τον Κελέτσι Ιχεανάτσο.

Ο Ρότζερς αναμένεται να ξεκινήσει ,ε τον Σμάιχελ κάτω από τα δοκάρια, τους Καστάνιε, Φοφανά, Έβανς, Φουκς ή Τζάστιν από δεξιά προς τα αριστερά, αμυντικό χαφ τον «ακούνητο» ανεξαρτήτως διοργάνωσης Μεντί και τους Μπαρνς-Τίλεμανς-Πράετ-Μάντισον ή Πέρεθ πίσω από τον φορ. Για αυτή τη θέση, ο Ρότζερς διαβεβαίωσε ότι ο Βάρντι έχει επανέλθει στο 100% της ετοιμότητάς του και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει βασικός, διαφορετικά ο εκλεκτός θα είναι ο Ιεανάτσο, που απέναντι στους Ουκρανούς ήταν ο MVP με γκολ και δύο ασίστ.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Λέστερ

Τον Αυστριακό Χάραλντ Λέχνερ όρισε η UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λέστερ. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Αντρέας Χαϊντενχράιχ, Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς και 4ος ο Ζούλιαν Βαϊνμπέργκερ.

Ο Αυστριακός διαιτητής έχει βρεθεί δύο φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων. Στις 11/12/2014 ήταν στο Παναθηναϊκός-Εστορίλ 1-1 για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 25/08/2016 ήταν στο ΠΑΟΚ-Ντιναμό Τιφλίδας 2-0 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X