Champions League: Τρομερή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 5-0 τη Λειψία

Champions League: Τρομερή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 5-0 τη Λειψία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που «πάτησε» τη Λειψία (5-0) στο «Ολντ Τράφορντ» και πανηγύρισε 2ο τρίποντο σε ισάριθμες υποχρεώσεις της στον 8ο όμιλο του Champions League!

Παράλληλα, συνέχισε την παράδοση που έχει χτίσει εντός έδρας κόντρα σε γερμανικές ομάδες και τη θέλει να μην χάνει από το 2001 (8-3-0 πλέον), ενόσω κατέγραψε τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της στο θεσμό από το 2013!

Πρωταγωνιστής ο Ράσφορντ, που πέτυχε το παρθενικό χατ-τρικ της καριέρας του με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων»!

Η ομάδα του Σόλσκιερ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της (σ.σ. Μπρούνο Φερνάντες και Ράσφορντ στον πάγκο, βασικοί οι Πογκμπά και Ντε Μπέεκ), αλλά ξεκίνησε καλύτερα και είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Φρεντ στο 6’.

Στο 21’, μάλιστα προηγήθηκε, με τον Πογκμπά να δίνει στον Γκρίνγουντ, ο οποίος νίκησε με διαγώνιο σουτ τον Γκουλάσι, σε μια πολύ οριακή φάση. Τρία λεπτά αργότερα (24’), ο Ενκουνκού τέσταρε τον Ντε Χέα, όμως ο Ισπανός γκολκίπερ ήταν σε καίρια θέση.

Από ‘κει και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως, με τους γηπεδούχους να κάνουν διαχείριση και τους Γερμανούς να μην έχουν τον τρόπο για να απειλήσουν.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Γκρίνγουντ επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Γκουλάσι έδιωξε (51’). Η καλύτερη ευκαιρία για τη Λειψία ήρθε στο 65’, με τον Κονατέ να παίρνει την κεφαλιά από κοντά, ωστόσο ο Ντε Χέα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο εναπομείναν διάστημα, οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν αμυντικά και οι «κόκκινοι διάβολοι» το εκμεταλλεύτηκαν άριστα. Με δύο μαζεμένα τέρματα του Ράσφορντ (74’, 78’), που είχε μπει ως αλλαγή και βρήκε… πεδιάδα μπροστά του, η ομάδα του Σόλσκιερ έφτασε στο 3-0 και καθάρισε την υπόθεση-νίκη.

Στο 87’, ο Μαρσιάλ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 4-0. Στις καθυστερήσεις (92’), ο Ράσφορντ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα (5-0) σφραγίζοντας έτσι το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τα αποτελέσματα του 8ου ομίλου:

Μπασάκσεχιρ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-2
(64’, 79’ Κεν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λειψία 4-0
(21′ Γκρίνγουντ, 74′, 78′, 92′ Ράσφορντ, 87′ πεν. Μαρσιάλ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X