Πυρπόλησε Mercedes των 175.000 ευρώ εξαιτίας του άθλιου σέρβις (VIDEO)

Πυρπόλησε Mercedes των 175.000 ευρώ εξαιτίας του άθλιου σέρβις (VIDEO)

Γνωστός Ρώσος influencer έβαλε φωτιά στη Mercedes AMG GT 63 S

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστός Ρώσος influencer έβαλε φωτιά στη Mercedes AMG GT 63 S που του είχε κοστίσει πάνω από 175.000 ευρώ θέλοντας έτσι να διαμαρτυρηθεί για τις άθλιες υπηρεσίες συντήρησης του εξουσιοδοτημένου συνεργείου, όπου την πήγαινε για σέρβις!

Δεν υπάρχει ίσως ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που να μην έχει να διηγηθεί κάποια περιπέτεια με το συνεργείο του οχήματός του. Δυστυχώς τέτοιες περιπτώσεις είναι αναρίθμητες και αφορούν από πλημμελείς επισκευές και τσουχτερούς λογαριασμούς έως μεγάλες καθυστερήσεις και λάθη από πλευράς των μηχανικών. Ευνόητο είναι να εκνευρίζεται ο πελάτης σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο ο Ρώσος Μιχαήλ Λίτβιν το…τερμάτισε, αφού επέλεξε να εκφράσει με δραστικό τρόπο την οργή του για την ανεπάρκεια του συνεργείου του.

Ο Λίτβιν είναι ένας από τους γνωστότερους διαδικτυακούς influencer στη χώρα του και κάτοχος μίας Mercedes – AMG GT 63 S, την οποία δεν δίστασε να πυρπολήσει προκειμένου να δείξει δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τις υπηρεσίες του συνεργείου όπου την πήγαινε για σέρβις. Μάλιστα κατέγραψε σε video και με φωτογραφίες την πυρπόληση του πανάκριβου μοντέλου με τιμής εκκίνησης άνω των 175.000 ευρώ στη μέση ενός καταπράσινου λιβαδιού. Ο Ρώσος έβγαλε από το πορτ-μπαγκάζ του μοντέλου των 639 ίππων ένα κάνιστρο γεμάτο βενζίνη, το οποίο άδειασε πάνω στη Mercedes και στη συνέχεια έβαλε φωτιά με έναν χρυσό αναπτήρα.

Το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα κάθε φίλου των τεσσάρων τροχών, καθώς το…εκρηκτικό μοντέλο με τον V8 Biturbo κινητήρα κάηκε ολοσχερώς και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή. Όπως αναφέρει ο γνωστός ιστότοπος motor1.com, ο Λίτβιν ένιωσε ότι τον κορόιδευε το συνεργείο του, καθώς είχε πάει εκεί τη Mercedes του πέντε φορές χωρίς να καταφέρουν να επισκευάσουν μία συγκεκριμένη βλάβη, ενώ κρατούσαν κάθε φορά το αυτοκίνητο επί ημέρες.

Το video έγινε αμέσως viral και μετά από περίπου 24 ώρες το είχαν παρακολουθήσει πάνω από έξι εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου. Δεν γνωρίζουμε πάντως, αν ίδρωσε το…αυτάκι των υπεύθυνων του συνεργείου για το διασυρμό τους, ωστόσο ο εξοργισμένος influencer κινδυνεύει με τσουχτερό πρόστιμο αφού ούτε στη Ρωσία επιτρέπεται να βάζεις φωτιά στο αυτοκίνητό σου σε δημόσιο χώρο και σε κοινή θέα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X