Ρομέρο: Θέλει να μείνει ελεύθερος «εδώ και τώρα» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρομέρο: Θέλει να μείνει ελεύθερος «εδώ και τώρα» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Ρομέρο έχει μείνει εκτός της τριάδας τερματοφυλάκων που υπολογίζει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Ρομέρο έχει μείνει εκτός της τριάδας τερματοφυλάκων που υπολογίζει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και ψάχνει με κάθε τρόπο την αποδέσμευσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την περασμένη σεζόν θεωρήθηκε το κορυφαίο Νο2 ανάμεσα στους γκολκίπερ της Premier League. Ο Σέρχιο Ρομέρο έχει συνδέσει το όνομά του με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία πέντε χρόνια, ιδίως στο Europa League που μάλιστα, κέρδισε το 2017, ωστόσο, πλέον βρίσκεται παραγκωνισμένος στην αφάνεια και απαιτεί να τον αφήσουν να αποχωρήσει.

Ο διεθνής Αργεντίνος κίπερ βλέπει την «πλάτη» των Ντε Χέα, Χέντερσον και του 38χρονου Λι Γκραντ στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων της Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να τον αφήνει εκτός εγχώριας και ευρωπαϊκής λίστας, καθιστώντας έτσι ξεκάθαρο πως δεν τον υπολογίζει. Από τη στιγμή, μάλιστα, που η διοίκηση μπλόκαρε τη μεταγραφή του στην τελευταία ημέρα του παζαριού (τον ήθελε η Έβερτον), ο 33χρονος βρέθηκε σε απόγνωση και όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ζητάει να τερματιστεί εδώ και τώρα το συμβόλαιό του, που κανονικά λήγει το καλοκαίρι, για να συνεχίσει ελεύθερος είτε στο MLS, είτε στο πρωτάθλημα της χώρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X