Η μέρα που ο Κάρι... συστήθηκε στο ΝΒΑ (VIDEO)

Η μέρα που ο Κάρι... συστήθηκε στο ΝΒΑ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πριν από 11 χρόνια ο Στεφ Κάρι πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στο ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από 11 χρόνια ο Στεφ Κάρι πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στο ΝΒΑ και έβαζε τα θεμέλια για τα όσα θα… επακολουθούσαν μερικά χρόνια αργότερα!

Ο νυν σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είχε επιλεγεί στο νούμερο «7» του draft το 2009 από τους «Πολεμιστές» και στις 28 Οκτωβρίου έκανε το ντεμπούτο του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Συγκεκριμένα ήταν το παιχνίδι στην «Oracle Arena» του Όκλαντ όπου οι Ουόριορς υποδέχονταν τους Χιούστον Ρόκετς. Ο Ντον Νέλσον τον είχε συμπεριλάβει στην βασική πεντάδα μαζί με τους Μόντα Έλις, Στέφεν Τζάκσον, Άντρις Μπιέντρινς και Ρόνι Τουριάφ και εκείνος έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο ματς.

Μπορεί οι Ουόριορς να γνώρισαν την ήττα με 108-107 (Αρίζα 25, Σκόλα 21 – Έλις 26, Τζάκσον 17) αλλά ο Στεφ Κάρι αγωνίστηκε 35:39 (!) έχοντας 14 πόντους με 7/11 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Δείτε τα όσα είχε κάνει ο Κάρι στο ντεμπούτο του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X