Κορωνοϊός-μέτρα: Εισήγηση για λουκέτο στις 21:00 και απαγόρευση κυκλοφορίας εκτός νομού

Κορωνοϊός-μέτρα: Εισήγηση για λουκέτο στις 21:00 και απαγόρευση κυκλοφορίας εκτός νομού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκαλύψεις για τα επόμενα μέτρα που μπορεί να υπάρξουν, μετά και την ραγδαία άνοδο των κρουσμάτων που ανακοινώθηκε χθες, έκανε ο Αθανάσιος Τσακρής.

Ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ είπε: «Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έχει εισηγηθεί να μειωθεί το ωράριο λειτουργίας στην εστίαση και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως υπάρχει σκέψη για απαγόρευση κυκλοφορίας νωρίτερα αλλά και αύξηση της τηλεργασίας. Το παραπάνω πακέτο μέτρων δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, ίσως ακόμα και την Παρασκευή, ώστε να αποφευχθεί νέα διασπορά του ιού το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντικό για τη λήψη μέτρων είναι τα κρούσματα να ξεπεράσουν τα 1.500, κάτι που με βάση τα χθεσινά κρούσματα δυστυχώς δεν είναι πολύ μακριά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X