Τσιντώτας: «Ματς-πρόκληση με την Λέστερ, να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά»

ΑΕΚ: Εικόνες από την συνέντευξη Τύπου των Καρέρα-Τσιντώτα
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στη συνέντευξη τύπου του αγώνα ΑΕΚ-Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Παναγιώτης Τσιντώτας χαρακτήρισε πρόκληση το αυριανό (19:55) παιχνίδι με την Λέστερ, με τον κίπερ της ΑΕΚ να εκφράζει την πεποίθησή του πως μπορεί η Ενωση να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη κόντρα στην αγγλική ομάδα.

Παράλληλα, ανέφερε πως άπαντες πρέπει να δείξουν συγκέντρωση και αυτοθυσία, όπως και να περιορίσουν τα λάθη τους στο γήπεδο καθώς η Λέστερ δεν θα τα συγχωρήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιντώτας:

«Είναι ένα ματς-πρόκληση για όλους εμάς, απέναντι σε μια ομάδα που πριν λίγα χρόνια πήρε το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Σίγουρα είναι πρόκληση και για μένα το παιχνίδι αυτό. Η άμυνα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε τέτοια ματς. Δεν πιστεύω όμως ότι εγώ θα κρίνω το παιχνίδι. Απλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά κι από εκεί και πέρα, όταν έχουμε εμείς την μπάλα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν χάνουμε την κατοχή. Η Λέστερ δεν θα συγχωρέσει τα λάθη, θα βγει στην αντεπίθεση και μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Στα μεγάλα ματς η συγκέντρωση είναι πάνω από το 100%, όπως και η αυτοθυσία. Όλα τα παιδιά θέλουν να διακριθούν. Γιατί όχι, να μην πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη όπως απέναντι στη Βόλφσμπουργκ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X