Λέστερ: Με Ουντέρ, Ιχεανάτσο και Πέρεθ κόντρα στην ΑΕΚ - Στον πάγκο Βάρντι και Εβανς

Λέστερ: Με Ουντέρ, Ιχεανάτσο και Πέρεθ κόντρα στην ΑΕΚ - Στον πάγκο Βάρντι και Εβανς
Photo Credits: INTIME

Τα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και Λέστερ μετρούν αντίστροφα για την αυριανή (19:55) αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Λέστερ προέρχεται από μεγάλο αποτέλεσμα στο Λονδίνο, νίκη με 1-0 στην έδρα της Αρσεναλ και γενικά βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Μετά από 6 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση της Premier League, στο -1 από την κορυφή και μετά την ΑΕΚ, την προσεχή Δευτέρα (2 Νοεμβρίου) έχει απαιτητικό παιχνίδι στην έδρα της Λιντς.

Ο Μπρένταν Ρότζερς αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα με την ΑΕΚ για να φρεσκάρει την ομάδα του και να μην ρισκάρει με τραυματισμούς.

Στον πάγκο ο «καυτός» Βάρντι

Ο καλύτερος φορ της Λέστερ κι ένας από τους καλύτερους στην Αγγλία, Τζέιμι Βάρντι θα βρίσκεται στον πάγκο, καθώς κουβαλάει τραυματισμό και ο τεχνικός της Λέστερ δεν πρόκειται να ρισκάρει. Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Κελέτσι Ιχεανάτσο, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Επίσης, «ανάσες» θα πάρουν και οι μέσοι Μάντισον, Πραέτ, Τίλεμανς και ο πολύπειρος στόπερ Τζόνι Έβανς, οι οποίοι ξεκίνησαν βασικοί στο παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Τη θέση του Εβανς θα πάρει ο αρχηγός της ομάδας και θηριώδης Γουές Μόργκαν.

Σύμφωνα με τους Αγγλους, ο Ρότζερς θα επιλέξει σύστημα 4-2-3-1.

Στο τέρμα θα είναι ο Σμάιχελ, ακραία μπακ οι Τζάστιν (δεξιά) και Φουξ (αριστερά) και δίδυμο στα στόπερ οι Φοφανά και Μόργκαν.

Στα χαφ θα είναι οι Τσουντουρί και Μεντί και τριάδα πίσω από τον προωθημένο Ιχεανάτσο θα είναι οι Ουντέρ (δεξιά), Ολμπράιτον (αριστερά) και ο Πέρεθ (δεκάρι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X