Λάτσιο: Χωρίς 11 βασικούς στο Βέλγιο

Λάτσιο: Χωρίς 11 βασικούς στο Βέλγιο
Photo Credits: INTIME

Αποδεκατισμένη η Λάτσιο στο Βέλγιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λάτσιο αντιμετωπίζει απόψε στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπριζ με πάρα πολλές απουσίες.

«Πονοκέφαλος» για τον Σιμόνε Ιντζάκι. Ο Ιταλός τεχνικός την Τρίτη (27/10) είδε τα αποτελέσματα πέντε ποδοσφαιριστών να βγαίνουν θετικά στον κορονοϊό.

Ιμόμπιλε, Λουίς Αλμπέρτο, Λάτσαρι, Άντερσον και Περέιρα είναι αυτοί οι οποίοι προσβλήθηκαν από τον Covid-19 κι έτσι ο Ιντζάκι δεν τους έχει στη διάθεσή του για το αποψινό ματς με την Κλαμπ Μπριζ.

Πέρα όμως από αυτούς τους πέντε, ο Ιντζάκι δεν θα μπορεί να υπολογίζει και σε έξι (!) ακόμα ποδοσφαιριστές της Λάτσιο. Ο λόγος για τους Ντανίλο Κατάλντι, Τόμας Στρακόσια, Λούκας Λέιβα, Γκονζάλο Εσκαλάντε και Νικολό Αρμίνι. Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, με τους περισσότερους να αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Λάτσιο να ταξιδέψει στο Βέλγιο αποδεκατισμένη για το ματς με την Κλαμπ Μπριζ και έχοντας νεαρούς παίκτες από την δεύτερη ομάδα στην αποστολή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X