Δεν τους νοιάζει να γίνονται ρόμπες

Δεν τους νοιάζει να γίνονται ρόμπες
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει τα όσα βιώσαμε τις τελευταίες μέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Η σημερινή μέρα είναι πολύ σπουδαία για να περνάει στο ντούκου. Και επειδή διαβάζω διάφορες ασυναρτησίες για το τι γιορτάζουμε σήμερα, όπως την… έναρξη του πολέμου και όχι την απελευθέρωση, σήμερα γιορτάζουμε το «ΟΧΙ». Ένα »ΟΧΙ» που δεν έγινε «ναι». Γιατί στη δική μας εποχή η κωλοτούμπα είναι καθημερινό φαινόμενο. Είναι το must της εποχής να γράφεις μία μ@λ@κί@ για να ξεφτιλίσεις ανθρώπους που θυσίασαν ζωές και οικογένειες για να μπορείς εσύ σήμερα να… ποστάρεις χαλαρός από τον καναπέ.

Αυτές λοιπόν τις μέρες της κωλοτούμπας που ζούμε, στο δικό μας χώρο τον ποδοσφαιρικό, τον αθλητικό, βιώνουμε τη νέα «βρώμικη» συμμαχία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προπαγάνδας. Τα δύο λιμάνια λοιπόν από το βράδυ της Κυριακής ενώθηκαν και προσπάθησαν να μας πείσουν για το πόσο ευνοήθηκε η ΑΕΚ στα Γιάννινα. Και εννοείται πως από τους μεν το περίμενες. Εδώ το VAR έδωσε οφσάιντ και για 15 μέρες έσκουζαν σαν τις χήρες στο κρεβάτι. Οι… άλλοι; Αυτοί με τους οποίους κάποιοι εντός ΑΕΚ έχουν ανοίξει πάλι παρτίδες; Αναμενόμενο ήταν και από τους άλλους γιατί αυτή είναι η νοοτροπία τους. Στην… ζούλα και επί πτωμάτων!

Για μένα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και δε θα μπω ποτέ σε καμία διαδικασία «διαπραγμάτευσης». Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ που απέκτησε οντότητα την τελευταία τετραετία – πενταετία, είναι σαν τον τύπο που επειδή έπιασε πολλά λεφτά νομίζει πως μπορεί να κάνει τα πάντα δίχως να τον ενδιαφέρει αν αυτό είναι νόμιμο ή ηθικό. Η ΑΕΚ λοιπόν δέχεται ξανά τόνους λάσπης από Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Στο Μέγκα ακούσαμε για έξοδο του τερματοφύλακα που… μαζεύει το πόδι του γιατί βρήκε πρώτα συμπαίκτη του και στο Οπεν είδαμε να γίνεται σύγκριση της φάσης των Χουτετσιώτη – Χνιντ με τη διεκδίκηση μίας κεφαλιάς και να μιλάνε κάποιοι τύποι για αλλοίωση αποτελέσματος! Και μιλάγανε οι ίδιοι τύπου που πριν από μία εβδομάδα δεν γνώριζαν ότι για τη φάση του πέναλτι στο χέρι του Σάκχοφ που φώναζαν, έχει αλλάξει ο κανονισμός! ΕΠΟΣ!

Χθες λοιπόν ο Κλάτενεμπεργκ έδωσε στη δημοσιότητα και τους διαλόγους και την ανάλυση της φάσης και ουσιαστικά «εκτέλεσε» τον Διαμαντόπουλο, γιατί δεν έδωσε αμέσως την παράβαση! Και φυσικά έβαλε στις φάσεις και τη δεύτερη κίτρινη του Ανσαριφάρντ την οποία είχαμε αναδείξει όλοι γιατί δεν είμαστε σαν τους άλλους (έστω και αν η πρώτη ήταν άδικη).

Είδατε πουθενά κανένα μετά από αυτό το ξεφτίλισμα που τους έκανε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής να βγει και να μιλήσει κανένας από αυτούς; Δεν έλεγαν πως περιμένουν πώς και πώς τι θα πει ο Άγγλος; Που χάθηκαν όλοι έτσι ξαφνικά; Όλοι αυτοί που συνέκριναν τη φάση του Λόπες με τον Μάτος; Μία φάση που τα βράδια των δύο προηγούμενων Κυριακών στο Οπεν έγινε «σημαία».

Μία φάση που ο Γερμανός διαιτητής (ξένος δηλαδή), σε κανονική ροή αγώνα είπε «παίζετε», που ο Γερμανός VAR δεν ασχολήθηκε καν και που ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν συμπεριέλαβε στις φάσεις για συζήτηση στο video που ανέβασε την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά θα πρέπει να δώσουμε εμείς σημασία γιατί ο αμισθί Κάκος και ένας δύο υπάλληλοι που δουλεύουν σε όλα τα μαγαζιά του Σαββίδη μιλάνε για αλλοίωση… αποτελέσματος! Γιατί είναι σίγουροι πως ακόμα και αν τους έδινε το πέναλτι θα το έβαζαν. Ο Τσιντώτας πάντως έχει πιάσει ήδη δύο πέναλτι φέτος. Έτσι για να πουλήσουμε και εμείς τρελίτσα.

Πολύ ύποπτο αυτό που συνέβη

Σε όλο αυτό τον πόλεμο λάσπης που δέχεται και φέτος η ΑΕΚ, ο επίσημος οργανισμός της παρακολουθεί διακριτικά. Δεν ασχολείται καθόλου. Επί δυόμισι σερί μέρες κόκκινοι και μαύροι έλεγαν, έλεγαν, έλεγαν και δεν βρέθηκε ούτε ένας να βγει και να πει κάτι από την πλευρά της ΑΕΚ. Είναι η επιλογή που έχει κάνει ο σύλλογος να μη μιλάει. Θεωρούν πως θα βγάλουν αδυναμία προς τα έξω αν ασχοληθούν. Και το κάνουν αυτό σε ματς που αν δεν υπήρχε το VAR το ταμπλό θα έλεγε 2-0 αντί για 0-1 και αυτή την ώρα θα έτρεχαν και δε θα έφταναν.

Για μένα είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως κάποιοι ήθελαν να βάλουν τρικλοποδιά στην ΑΕΚ στα Γιάννινα. Για μένα ΔΕΝ είναι τυχαίο πως ένας διαιτητής και δύο βοηθοί από σκληροπυρηνικές ΕΠΣ που ελέγχει ομάδα της Θεσσαλονίκης πήραν τρεις αποφάσεις όλες εις βάρος της ΑΕΚ. Και για μένα είναι επίσης σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός δεν ελέγχει πρόσωπα και καταστάσεις για να κάνει κάτι τέτοιο.

Και αν κάποιος βγει και μου πει ότι έκαναν λάθη… ανθρώπινα, όλα εναντίον της ΑΕΚ. Σημαίνει πως δεν μπορούν να διαιτητεύσουν ούτε ένα απλό ματς, άρα δεν κάνουν και να πάνε σπίτια τους. Αρκετά.

Αρχιδιαιτητής, VAR, ξένοι και Έλληνες διαιτητές

Ποιες ομάδες ήταν αυτές που λένε ότι πρωτοστάτησαν για τους ξένους αρχιδιαιτητές, το VAR και τους ξένους διαιτητές; Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ποιος απέσυρε πρώτος την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ; Ο Ολυμπιακός και μάλιστα πριν τη σέντρα. Ποιος ακολούθησε; Ο ΠΑΟΚ μέσω του Οπεν, του αμισθί Κάκου (ο οποίος έφτασε στο σημείο να φωνάζει «Ποιος Κλάτενμπεργκ;»! Ποιος; Ο… Κάκος!) και των υπαλλήλων του.

Ποιος αμφισβήτησε πρώτος το VAR; Μα φυσικά ο Ολυμπιακός! Επειδή δεν του μέτρησε ένα γκολ οφσάιντ. Βεβαίως στην Ευρώπη κάνανε τουμπεκί ψιλοκομμένο και δεν έστειλαν καμία επισοτλή πουθενά όταν δεν μέτρησαν τα γκολ οφσάιντ με Γουλβς και Μαρσέιγ (που τελικά τη νίκησαν).

Ποιος αμφισβητεί πλέον το VAR και τους ξένους διαιτητές; Μα φυσικά ο ΠΑΟΚ. Βεβαίως για τη φάση του εις βάρος τους πέναλτι στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, όπου ο -ανίκανος πλέον να είναι σε επίπεδο Super League- Τζήλος την έκανε γαργάρα, την κατάπιαν και ο Κάκος και οι υπάλληλοι ολόκληρη! Μια μπουκιά την έκαναν! Έτσι είναι αυτά για να μάθετε πως παίζετε το παιχνίδι.

Ποια είναι η ουσία; Ότι ούτε οι μεν, ούτε οι δε νοιάζονται για το αν θα γίνουν ρόμπες. Με αυτούς έχει να κάνει ο οργανισμός ΑΕΚ.

ΥΓ: Το αυριανό ματς με τη Λέστερ είναι κρίσιμο. Δεδομένων όμως των συνθηκών του αγώνα, δε θα με χαλούσε το Χ. Φυσικά και θέλω νίκη, αλλά αυτό που προέχει είναι να μη βγει η ΑΕΚ ουσιαστικά νοκ άουτ από τη δεύτερη αγωνιστική. Για αυτό και θα έπαιρνα το Χ και μετά θα ήθελα έξι βαθμούς με τη Ζόρια πριν υποδεχθώ τη Μπράγκα και πάω στην… αδιάφορη Λέστερ την τελευταία αγωνιστική. Λέω εγώ τώρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X