ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Στάικος - Παίζει με ΑΕΚ

ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Στάικος - Παίζει με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Πασχάλης Στάικος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στον ΟΦΗ υπάρχει αγωνία και αναμονή για το αν ο Αντίλ Ναμπί προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση. Την ίδια στιγμή στην προπόνηση της Τρίτης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Στάικος, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Βούρος και Σολίς.

Αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

Με τον Πασχάλη Στάικο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του, ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ μετά την αναμέτρηση στην Τρίπολη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις κινητικότητας, δύναμης και τεχνικής. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Αστέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με ποδοβόλει, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρούς χώρους και σε τελειώματα φάσεων.

Εκτός από τον Στάικο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, ο Πραξιτέλης Βούρος και ο Νασαρένο Σολίς συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Γιαννούλης, Μαρινάκης και Σαρδινέρο έκαναν θεραπεία, ο Τσιλιανίδης με τον Σόουζα αποκατάσταση και ο Νέιρα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Από την προπόνηση απουσίασε ο Ναμπί.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 9:00 το πρωί της Τετάρτης 28/10 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X