Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει θετικός στον κορωνοϊό - Χάνει τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θετικός στον κορωνοϊό, αποχώρησε άμεσα από την Εθνική Πορτογαλίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει θετικός στον κορωνοϊό και έτσι θα χάσει την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα.

Το πολυαναμενόμενο reunion του Πορτογάλου μύθου με τον Λιονέλ Μέσι στο Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα, τελικά δεν θα συμβεί. Ο CR7 ήταν απομονωμένος από τις 13 του μήνα όταν βρέθηκε θετικός στον Covid-19 όταν ήταν σε υποχρεώσεις με την Εθνική Πορτογαλίας. Επέστρεψε στο Τορίνο με ιδιωτική πτήση κατόπιν συνεννόησης με τις υγειονομικές αρχές, όμως παρότι ήταν ασυμπτωματικός, έπρεπε να βγει αρνητικός σε τεστ 24 ώρες πριν τη σέντρα για να παίξει κόντρα στους Καταλανούς.

Δυστυχώς για την Μεγάλη Κυρία, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι ο Αντρέα Πίρλο δεν θα τον έχει στη διάθεσή του το επόμενο διάστημα. Σημειώνεται ότι στα δύο ματς της Serie A στα οποία έλειψε ο Κριστιάνο, οι Bianconeri είχαν ισάριθμες απώλειες, το 1-1 με την Κροτόνε εκτός και το 1-1 με την Ελλάς Βερόνα εντός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X