ΑΕΚ: Μπακάκης και Ινσούα βασικοί με Λέστερ

ΑΕΚ: Μπακάκης και Ινσούα βασικοί με Λέστερ
Photo Credits: INTIME

Μιχάλης Μπακάκης και Εμάνουελ Ινσούα αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στη Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Εμάνουελ Ινσούα έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ και είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Λέστερ στο ΟΑΚΑ.

H AEK υποδέχεται την αγγλική ομάδα την Πέμπτη (20:00) στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική του Europa League. Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μιχάλη Μπακάκη και Εμάνουελ Ινσούα βασικούς στα μπακ, καθώς και οι δύο παίκτες έχουν επιστρέψει από τους τραυματισμούς τους.

Μάλιστα οι δύο ακραίοι αμυντικοί ήταν αρκετά πιθανόν να αγωνιστούν ως βασικοί και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάνννινα, όμως τελικά ο Ιταλός τεχνικός προτίμησε τους Λόπες, Παουλίνιο. Και αυτό λόγω ρυθμού…

Ο Μπακάκης να υπενθυμίσουμε ότι είχε υποστεί θλάση στην αναμέτρηση με τη Λαμία, ενώ ο Ινσούα επίσης ταλαιπωρούταν τις τελευταίες ημέρες από ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα.

Πάντως, με Μπακάκη και Ινσούα στα άκρα της άμυνας ο Καρέρα περιμένει να έχει πολύ καλύτερη αμυντική συμπεριφορά κόντρα στους ακραίους της Λέστερ που είναι πολύ επικίνδυνοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X