Ο Κλάτενμπεργκ ξεφτίλισε ξανά την προπαγάνδα: «Καθαρό πέναλτι της ΑΕΚ, λάθος του Διαμαντόπουλου που δεν το έδωσε άμεσα» (VIDEO)

Ο Κλάτενμπεργκ ξεφτίλισε ξανά την προπαγάνδα: «Καθαρό πέναλτι της ΑΕΚ, λάθος του Διαμαντόπουλου που δεν το έδωσε άμεσα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της 6ης αγωνιστικής.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορθό χαρακτήρισε τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με τον Αγγλο να τονίζει πως ο διαιτητής Διαμαντόπουλος θα έπρεπε να το δώσει άμεσα και όχι να περιμένει την υπόδειξη του VAR.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής στάθηκε ιδιαίτερα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ και στο το πέναλτι που κέρδισε ο Χνιντ από τον κίπερ των Ιωαννίνων.

Ο Κλάτενμπεργκ τόνισε ότι ήταν σωστή η απόφαση για πέναλτι, αλλά επισήμανε πως ο διαιτητής θα έπρεπε να το… δείξει χωρίς την βοήθεια του VAR.

Ταυτόχρονα, υπάρχει μια φάση όπου ο διαιτητής έχει δώσει φάουλ για τον Κάργα, μετά από σύγκρουση με τον Ανσαριφάρντ. Σύμφωνα με τον Κλάτνεμπεργκ ο Διαμαντόπουλος θα έπρεπε να είχε δώσει δεύτερη κίτρινη στον επιθετικό της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X