«Η Μπαρτσελόνα είχε απορρίψει τον Χάαλαντ»

«Η Μπαρτσελόνα είχε απορρίψει τον Χάαλαντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εντυπωσιάζει με την Ντόρτμουντ και οι μεγάλες ομάδες τον… ορέγονται. Κι όμως, μία εξ αυτών που δείχνει πλέον να έχει σοβαρό πρόβλημα στη θέση του σέντερ φορ, τον είχε απορρίψει πριν λίγα χρόνια.

Ο Αριέντο Μπράιντα αποκάλυψε πως όταν συνεργαζόταν ως σύμβουλος με την Μπαρτσελόνα είχε προτείνει τον Νορβηγό φορ, αλλά κρίθηκε ακατάλληλος για την ομάδα από τους ιθύνοντες.

«Είναι αλήθεια η διοίκηση είχε απορρίψει τον Χάαλαντ όταν αγωνιζόταν στη Μόλντε. Τον είχα προτείνει, αλλά μου είπαν πως δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ της Μπαρτσελόνα. Μπορούσαμε τότε να τον πάρουμε με δέκα, μόλις, εκατομμύρια και τώρα η τιμή του έχει εκτοξευτεί στα 100», τόνισε σχετικά ο Μπράιντα, ο οποίος συμπλήρωσε πως με τον ίδιο τρόπο είχαν απορριφθεί και οι προτάσεις του για την απόκτηση των Νίκο Μπαρέλα και Νικολό Τζανιόλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X