Γιάννης Βούρος: Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ!

Βούρος: «Ο Δήμαρχος ήθελε μόνο να μην γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ και παράτησε την περιοχή»
Photo Credits: INTIME

Οπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νυν Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας αλλά και γνωστός καλλιτέχνης, Γιάννης Βούρος, είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ και στο πλευρό του Τασούλα Κελεσίδου.

Ο Γιάννης Βούρος υπήρξε αθλητής της ΑΕΚ και για την ακρίβεια στους δρόμους ημιαντοχής (σ. σ. 800μ. και 1500μ.) και με δήλωσή του επισημοποίησε την απόφασή υποψηφιότητάς του στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ και για την ακρίβεια στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου. «Ήρθε η ώρα, οι υγιείς δυνάμεις του αθλητισμού να συσπειρωθούν γύρω από την παρουσία της Τασούλας Κελεσίδου ως υποψηφίας Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με μία ουσιαστική, δυναμική ανάπτυξη που αρμόζει σε έναν τόπο γεννήτορα της άθλησης.

Σε ένα τέτοιο κάλεσμα δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος και δηλώνω υποψήφιος για το ΔΣ για την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού, καθώς αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να συνυπάρξω με προσωπικότητες που έχουν καταξιωθεί στο χώρο του αθλητισμού κι έχουν καταγράψει τη δική τους λαμπρή διαδρομή», αναφέρει στην προσωπική δήλωση του ο κ. Βούρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X