Η ΑΕΚ τους έκανε να ενωθούν ξανά!

Η ΑΕΚ τους έκανε να ενωθούν ξανά!

Ο Ενωσίτης βλέπει πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξανάσμιξαν επικοινωνιακά έπειτα από το πέρασμα της ΑΕΚ στα Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλες στιγμές θα ζήσουμε φέτος. Αν υπήρχαν ακόμα άνθρωποι που είχαν αμφιβολίες γι’ αυτό, έπειτα απ’ όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα δεν πρέπει να έχουν το παραμικρό ερωτηματικό.

Αρκούσε το πέρασμα της ΑΕΚ από τα Γιάννινα, όχι απλά για να τους κάνει να λυσσάξουν και να βγάλουν χολή εναντίον της Ενωσης, αλλά ακόμα και να αναδείξουν τα κοινά στοιχεία που ενώνουν Βορρά και Νότο στα δύο λιμάνια τους.

Με κοινό παρονομαστή το μένος κατά της ΑΕΚ

Με κοινό παρονομαστή το μένος κατά της ΑΕΚ, εκείνη η περίφημη συμμαχία που είχε σημαδευτεί μέσω της συνάντησης τους στο Sofitel όπως προέκυπτε από ρεπορτάζ της εποχής, παίρνει ξανά σάρκα και οστά. Κάνουν πως διαφέρουν, αλλά τελικά είναι ίδιοι σε όλα. Βρήκαν ξανά κοινό έδαφος σε πρωτοσέλιδες αναφορές μέσων με «κόκκινη» απόχρωση, όπου εμφανίστηκε η αδικία του ΠΑΟΚ από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εφτασαν να διερωτώνται δημόσια πως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Πως είναι δυνατόν να δόθηκε πέναλτι η «δολοφονική» απόπειρα του Χουτεσιώτη κατά του Χνιντ, ενώ δεν δόθηκε το ίδιο στη διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ του Λόπες και του Μάτος. Τη γνωστή…καραμέλα δηλαδή, που προσπαθούν εδώ και δέκα μέρες να μας σερβίρουν από τη Θεσσαλονίκη.

Οι μόνιμα…αδικημένοι, αυτοί που βλέπουν απέναντί τους το κράτος των Αθηνών και άλλες ευφάνταστες ιστορίες που δεν πείθουν πλέον ούτε μικρά παιδιά. Αυτό που καταλαβαίνει εύκολα κάποιος είναι πως προκειμένου να σταματήσουν την ΑΕΚ, ούτε άβυσσος τους χωρίζει, ούτε κανένα ζήτημα έχουν.

Συνασπίζονται, ενώνονται, συμμαχούν σε κάποιες περιπτώσεις μπροστά στον κοινό αντίπαλο που για αυτούς είναι η ΑΕΚ. Αυτό είναι καλό μήνυμα και για τα εσωτερικά της ομάδας, προκειμένου να μην αναλώνεται σε εσωτερικές κόντρες, αλλά να κοιτάζει τους πραγματικούς αντιπάλους της, οι οποίοι είναι εκτός. Και όπως φάνηκε από το ματς στα Γιάννινα και μόνο, φέτος είναι αποφασισμένοι όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν.

Ο Ενωσίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X