Μαραντόνα: «Να σκοράρω και με το δεξί χέρι κόντρα στην Αγγλία, αυτό το δώρο θέλω»

Μαραντόνα: «Να σκοράρω και με το δεξί χέρι κόντρα στην Αγγλία, αυτό το δώρο θέλω»
Photo Credits: INTIME

Την προσεχή Παρασκευή ο Ντιέγκο Μαραντόνα κλείνει τα 60

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προσεχή Παρασκευή ο Ντιέγκο Μαραντόνα κλείνει τα 60 και σε ερώτηση από το France Football ποιο δώρο θα ήθελε για τα γενέθλιά του η απάντηση ήταν… επική.

«Ονειρεύομαι να σκοράρω και πάλι εναντίον της Αγγλίας, αλλά αυτήν την φορά με το… δεξί χέρι», τόνισε ο Αργεντινός θρύλος αναφερόμενος στο περίφημο «Χέρι του Θεού» απέναντι στους Άγγλους στον προημιτελικό του Μουντιάλ του 1986.

Όσο για το ποιους παίκτες ξεχωρίζει από τη σύγχρονη εποχή; «Μέσι και Κριστιάνο… Κριστιάνο και Μέσι. Για εμένα, αυτοί οι δύο, είναι ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Δεν βλέπω κανέναν να τους πλησιάζει. Κανείς δεν καταφέρνει, ούτε το μισό από αυτό που κάνουν», είπε.

Τέλος, αποκάλυψε στο γαλλικό περιοδικό πως στο απόγειο της καριέρας του είχε βρεθεί κοντά στη Μαρσέιγ. «Οι διοικούντες την Μαρσέιγ είχαν έρθει σε επαφή μαζί μου και μου πρότειναν να διπλασιάσουν τον μισθό μου. Έπαιζα στη Νάπολι εκείνη την εποχή και ο πρόεδρος, Κοράντο Φερλάινο, μου είπε ότι εάν κατακτήσουμε το Κύπελλο UEFA (σ.σ. εναντίον της Στουτγκάρδης), θα με άφηνε να φύγω. Ο Μπερνάρ Ταπί (σ.σ. τότε πρόεδρος της Μαρσέιγ) και ο Μισέλ Ινταλγκό ήλθαν να με δουν μέχρι την Ιταλία για να μου καταθέσουν πρόταση και να το συζητήσουμε όλοι μαζί. Μόλις επέστρεψα στη Νάπολη, είπα στον Φερλάινο: ‘Ευχαριστώ πρόεδρε για όλα αυτά τα όμορφα χρόνια, θα πάω’. Σε εκείνο το σημείο, άρχισε να κάνει τον χαζό και να μου λέει ότι παρερμήνευσα τα λόγια του. Αυτό ήταν και το τέλος της ιστορίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X