Εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ο Αγουέρο

Εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ο Αγουέρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τουλάχιστον 10 με 15 μέρες εκτός δράσης θα μείνει ο Σέρχιο Αγουέρο, όπως ανέφερε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, στο περιθώριο της σημερινής (26/10) συνέντευξης Τύπου, ενόψει του αυριανού (27/10) αγώνα με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

«Θα χάσει τουλάχιστον 10-15 μέρες. Δεν ξέρω ακόμα, μπορεί να χρειαστεί και τρεις εβδομάδες ή και ένα μήνα, εφόσον κριθεί πως χρειάζεται τόσο διάστημα για να επανέλθει πλήρως» ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός των «πολιτών» για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό το περασμένο Σάββατο (24/10), στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ υπομονετικοί. Δεν πιέζουμε τους γιατρούς μας, γνωρίζουμε πως ο “Κουν”, δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Χρειαζόμασταν να παίξει 60 λεπτά το τελευταίο ματς, αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε. Τον χρειαζόμαστε πολύ. Όλα όσα έχει κάνει με το κλαμπ είναι καταπληκτικά, είναι ένας “θρύλος” για τη Σίτι».

Εκτός έχει τεθεί και ο Βραζιλιάνος Γκαμπριέλ Ζεσούς, με τον Γκουαρδιόλα να δείχνει προβληματισμένος από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αποκτήσει η ομάδα του ακόμη έναν επιθετικό στο τελευταίο μεταγραφικό «παράθυρο».

«Δεν μπορέσαμε, το κλαμπ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, αλλά δεν είχαμε τους οικονομικούς πόρους στο τέλος της σεζόν. Χρειαζόμασταν έναν επιθετικό του επιπέδου του Γκαμπριέλ και του Σέρχιο, αλλά δεν μπορέσαμε να τον αποκτήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X